Hava Durumu

Bursaspor Başkanı Bölükbaşı'ndan çok çarpıcı transfer açıklaması

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, kulübün alt yapısından yetişen oyuncuları kesinlikle satmayı düşünmediğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2014 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2014 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Başkanı Bölükbaşı'ndan çok çarpıcı transfer açıklaması

Bursaspor TV’ye gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Bölükbaşı, Türkiye’nin en saygın teknik direktörlerinden biri olan Şenol Güneş ile anlaştıklarını ve onun isteği doğrultusunda üç transferi gerçekleştirdiklerini belirtti.

5+3 YABANCI KURALI

Başkan Bölükbaşı, " Eski yönetici arkadaşlarımızın aldığı yabancıların maliyetleri onlara göre normal olabilir. Ancak beklentiyi karşılayamadıkları ortada. Medyada sürekli bu konu işlendi. Biliyorsunuz Türkiye yeni sezonda 5+3 yabancı kuralı uygulanacak. Kadroda düşünülen Ferdandao ve Belluschi haricindeki yabancı oyuncularımızın menajerleriyle görüştük. Ama sonuç alamadık" dedi.

GELENLER GİTMEK İSTEMİYOR

"Gelen yerli ve yabancı oyuncular Bursa’nın doğal güzellikleri ve yapılan sözleşmeler nedeniyle pek ayrılmak istemiyor" diyen Bölükbaşı, "30 haziran’da takımı toplayacağız. Yönetim Kurulu olarak futbolcularla tanışacağız. Kendimizı ve yapmak istediklerimizi anlatacağız. Onlardan Bursasaspor ve Bursa’yı ne kadar sevdiklerini öğreneceğiz. Yabancı kontenjanını boşaltmamız için bazı oyuncularımızın fedakarlık yapması gerekiyor. Göstermezlerle yapacak bir şey yok. Onlardan sonuna kadar yararlanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

DAR BOĞAZI AŞACAĞIZ

Bölükbaşı'' Türkiye’nin en iyi iki milli oyuncusunu Aydın Karabulut ile Emre Taşdemir’i , Milan’dan Traore’yi aldık. Bursaspor Kulübü büyük bir kulüp. Sıkıntıları elbette var. Ekonomik olarak sadece biz değil, Türkiye’deki tüm takımların maddi sıkıntısı var. Tecrübemizle Bursalıların katkısıyla, yapılacak projelerle dar boğazı geçeciğiz bizim sorunumuz kısa vadede zor bir görev üstlendik bunun üstesinden geleceğimizi düşünüyorum ''diye konuştu.

KENETLENİRSEK BAŞARIL GELİR

Avrupa ve Lig heyecanının Temmuz ayında başlayacağına dikkat çeken Recep Bölükbaşı açıklamaları şöyle sürdürdü:

"Önümüzde Avrupa kupaları ardından lig başlayacak. Başarılı olabilmek için bütün Bursa’nın skenetlenmesi gerekiyor, Bu birlikteliği sağlayabilirsek, 2009’da yaptığımız şampiyonluk tablosunu yeniden ortaya çıkartabiliriz. Biz kendi işimizi, teknik heyet, futbolcular yapacak. Camia, taraftar da yapacak. Basın gereğini yapacak. İnanıyorum ki Türkiye’nin en büyük şehir takımı olan Buraspor büyük işler yapar. Yönetim olarak değerini bulan her futbolcumuzu verebiliriz. Bize oyuncularımızla ilgili olarak bugüne kadar herhangi bir teklif gelmedi. Özellikle alt yapıdan yetişen oyuncuları satmak düşüncemiz yok. Bunun böyle bilinmesini istiyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.