Hava Durumu

Bursaspor Başkanı Bölükbaşı'ndan çok çarpıcı UEFA açıklaması

UEFA'nın Sivasspor ile Eskişehirspor’a verdiği 1’er yıllık ceza sonrasında UEFA Avrupa Ligi’ne katılma şansını elde edebilecek olan Bursaspor’da buruk bir mutluluk yaşanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2014 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2014 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Başkanı Bölükbaşı'ndan çok çarpıcı UEFA açıklaması

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, "Cenaze evinde düğün olmaz" dedi. Bölükbaşı, "Biz sekizinci olduk ve Avrupa'ya gitmeyi gerçekten hak etmedik. Hak eden takımların gitmesini gönlüm arzuluyor" dedi. 

Bölükbaşı açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Bana göre ligi bizden daha yukarılarda bitiren Sivasspor ile Ziraat Türkiye Kupası’nda finale kalan Eskişehirspor hak etti. Biz ise sekizinci olduk. UEFA’nın karanı bu. Kulüplerin CAS’a 10 günlük itiraz süreleri var. CAS’tan bu cezanın dönmesini istiyorum."

GEREĞİ YAPILIR

Başkan Recep Bölükbaşı, "CAS’ta UEFA’nın aldığı cezayı onar ve bizi UEFA Avrupa Ligi’ne davet ederlerse elbette Bursaspor olarak biz de bunun gereğini yaparız. Taraftarlarımıza yeni bir Avrupa heyecanı daha yaşatırız" şeklinde konuştu.

AYDIN PAZARTESİ GELİYOR

Bursaspor’un Sivasspor’dan kadrosuna dahil etmek istediği Aydın Karabulut’un pazartesi günü Bursa’ya geleceğini belirten Başkan Recep Bölükbaşı, yapılacak sağlık kontrolünün ardından Aydın Karabulut ile 2 yıllık sözleşme imzalanacağını sözlerine ekledi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.