Hava Durumu

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'ndan küfür açıklaması

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, küfüre karşı olduklarını belirterek, “Bizi eleştiriler kesinlikle küfürden uzak olmalı. Küfür etmeyeceğiz, ettirmeyeceğiz. Stadyumda 27 bin seyircimiz var. Sağduyulu taraftarlarımızın kötü tezahüratlarda tepki göstermesini istiyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2014 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2014 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'ndan küfür açıklaması

Atıcılar Spor Kulübü Başkanı Davut Şen, Bursaspor Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Şen, “Bursa’da yaklaşık 200 tane amatör futbol kulübü var. Biz sizleri gerçekten ağabey olarak görüyoruz. Bizim randevu talebinize hemen olumlu cevap vermeniz bizleri mutlu etti. Bizlerde sizleri kulübümüzde ağırlamak isteriz. Göreve gelir gelmez Şenol Hoca’yı getirmek ile neler yapmak istediğinizi gösterdiniz. Bizler kardeşler olarak yapmamız gerekenleri düşündük. Biz önce ahlaklı gençler yetiştirebiliriz. Futbolculuk yeteneği yüksek olan arkadaşlarımızı yukarılara taşıyabilmek. Belki ileride Atıcılar Spor Kulübü’nden bir arkadaşı Bursaspor’umuza kazandırırız. İnşallah bundan sonraki süreçte bizler elimizden geleni yapacağız. Öncelikle 20 kişilik yönetim kurulu üyelerimiz ile Bursaspor Kulübü’ne üye olmayı kararlaştırdık. Ondan sonra kombine bilet satın alacağız. Bir kez daha sizlere ve yönetici arkadaşlarınıza sonsuz başarılar diliyorum. Biz her zaman manevi anlamda yanımızda olmanızı istiyoruz” diye konuştu.

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Bursa’da faaliyette bulunan amatör spor kulüpleri ile iletişimlerin artarak devam edeceğini ifade ederek, şöyle konuştu:

“Yeni yapılacak stadyumla birlikte Bursaspor daha da güçlenecek. Türkiye’nin en başarılı hocalarından birisi ile anlaştık. Transferlerimiz devam ediyor. Sizlerin ziyaretleri bizleri mutlu ediyor. Önemli olan sahada alınacak skor. Biz bunu yapmaya çalışacağız ama yapamıyorsak bizleri eleştirebilirsiniz. Eleştiriler kesinlikle küfürden uzak olmalı. Küfür etmeyeceğiz, ettirmeyeceğiz. Stadyumda 27 bin seyircimiz var. Sağduyulu taraftarlarımızın kötü tezahüratlarda tepki göstermemesini istiyoruz. Hiç kimse küfürle, hakaretle yönetimleri göndermeye kalkmasın. Biz bir kere küfürü ortadan kaldırmalıyız. Herkesin görevleri var. Yönetimin, hocanın, futbolcunun, personelin yapacağı görevler belli. Biz gereğini yapacağız. Türkiye’nin en iyi taraftarına sahibiz. Bursaspor 2010 yılında mükemmel bir tablo oluşturdu. Bunu tekrar yapabiliriz. İyi bir iletişim ile bunu yapacağız. Sabırlı olmalıyız. Burası Bursasporluların yeri. Bize genel kurul vekalet verdi. Bizler gideceğiz ama Bursaspor camiası kalıcı. Bunun bilincindeyiz. Bütünlük içerisinde hareket ettiğimiz sürece sıkıntı yok.” 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.