Hava Durumu

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'ndan şok çıkış

Recep Bölükbaşı, beklentiyi karşılayamayan yabancı futbolcularla yolları ayırmak istediklerini ancak olmazsa da bu futbolculardan faydalanma yolunu seçeceklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2014 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2014 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'ndan şok çıkış

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, kulübün altyapısından yetişen oyuncuları kesinlikle satmayı düşünmediğini açıkladı.

Bölükbaşı, Türkiye'nin en saygın teknik direktörlerinden biri olan Şenol Güneş ile anlaştıklarını ve onun isteği doğrultusunda üç transferi gerçekleştirdiklerini belirtti. Başkan Bölükbaşı, “Eski yönetici arkadaşlarımızın aldığı yabancıların maliyetleri onlara göre normal olabilir. Ancak beklentiyi karşılayamadıkları ortada. Biliyorsunuz Türkiye yeni sezonda 5+3 yabancı kuralı uygulanacak. Kadroda düşünülen Ferdandao ve Belluschi haricindeki yabancı oyuncularımızın menajerleriyle görüştük. Ama sonuç alamadık” dedi.

GELENLER GİTMEK İSTEMİYOR

“Gelen yerli ve yabancı oyuncular Bursa'nın doğal güzellikleri ve yapılan sözleşmeler nedeniyle pek ayrılmak istemiyor” diyen Bölükbaşı, “30 Haziran'da takımı toplayacağız. Yönetim Kurulu olarak futbolcularla tanışacağız. Kendimizi ve yapmak istediklerimizi anlatacağız. Onlardan Bursaspor ve Bursa'yı ne kadar sevdiklerini öğreneceğiz. Yabancı kontenjanını boşaltmamız için bazı oyuncularımızın fedakarlık yapması gerekiyor. Göstermezlerle yapacak bir şey yok. Onlardan sonuna kadar yararlanmak istiyoruz” ifadesini kullandı.

Kenetlenirsek başarı gelir

Avrupa ve Lig heyecanının temmuz ayında başlayacağına dikkat çeken Recep Bölükbaşı; “Başarılı olabilmek için bütün Bursa'nın kenetlenmesi gerekiyor. Bu birlikteliği sağlayabilirsek, şampiyonluk tablosunu yeniden ortaya çıkarabiliriz. Özellikle altyapıdan yetişen oyuncuları satmak düşüncemiz yok. Bunun böyle bilinmesini istiyorum” dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.