Hava Durumu

Bursaspor camiası sizlere güveniyor

Yıllarca Bursaspor formasını terleten sembol futbolcular Özlüce Tesisleri'nde Yeşil Beyazlı oyuncularla bir araya geldi. Birlik beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette Gençlerbirliği maçının kazanılacağına yürekten inanıldığı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2017 07:24
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2017 07:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor camiası sizlere güveniyor

Spor Toto Süper Lig 33. haftasında oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdüren Bursaspor'a dün kulübün eski futbolcuları moral verdi. Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarette Mesut Şen, Vahit Doğan, Sinan Bür, Sedat Özbağ, Ahmet Kılıç, Recai Özdemir, Ümit Şengül, Bahtiyar Yorulmaz, kaleci Yılmaz, Orhan Kırıkçılar, Feridun Özdiker, Yalçın Çimen, Hüsnü Topçu gibi Bursaspor tarihine iz bırakan eski futbolcular hazır bulundu. Ligde kalmayı garantilemek için Gençlerbirliği maçını kazanmaları gerektiğine vurgu yapan efsane isimlerden Sinan Bür, "Bu hafta kritik bir maça çıkacaksınız. Bu maç öncesi eski futbolcular olarak sizlerle bir araya gelip moral vermek istedik. Sizlere güveniyoruz, ligde kalacağınıza inanıyoruz" dedi.

SİZ ŞAMPİYON TAKIMSINIZ

Yeşil Beyazlı takımın son haftalarda kötü sonuçlar aldığını ancak yetenekli bir kadroya sahip olduklarını belirten Mesut Şen de, "Size tek bir şey söylemek istiyorum. Gençlerbirliği buradan çıkmayacak" şeklinde konuştu. Vahit Doğan ise futbolculara olan güvenlerini belirterek, "Maçı teknik direktörler değil futbolcular kazanır. Siz şampiyon kadrosunuz biz size güveniyoruz. Gereğini yağacağınıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı. isimleri Yeşil Beyazlı camia ile özdeşleşen efsane futbolculara ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Bursaspor Teknik Direktörü Adnan Örnek, "Bu ziyaret bize iyi bir moral oldu. Hazırlıklarımız iyi bir şekilde gidiyor. İnşallah bu maçta iyi oyunumuzu skora yansıtacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.