Hava Durumu

Bursaspor'da 10 numaraya 3 aday

Arjantinli Pablo Martin Batalla'nın yerini deneyimli bir forvet arkasıyla doldurmak isteyen Yeşil Beyazlılar, Bryan Ruiz, Sanjin Prcic ve Adrien Thomasson'dan birini almak için çalışmalarını hızlandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2018 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2018 08:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da 10 numaraya 3 aday

TİMSAH'TA İLK HEDEF RUIZ

Spor Toto Süper Lig'de 2017-2018 sezonunu 14. sırada tamamlayan Bursaspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yeşil Beyazlılarda öncelik sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Arjantinli efsane Pablo Martin Batalla'nın yerini doldurmak. Maddi olarak sıkıntılı günler geçiren Timsah'ta rota bonservisi olmayan oyunculara çevrilirken gündemde Bryan Ruiz, Sanjin Prcic ve Adrien Thomasson yer alıyor. Bursaspor'un ilk hedefi ise Kosta Rikalı Ruiz... 2015 yılından bu yana Sporting Lizbon'da forma giyen ve 30 Haziran itibarıyla sözleşmesi sona erecek 33 yaşındaki ofansif orta saha oyuncu için Timsah'ın görüşmeleri sürüyor. Geçen sezon 33 maçta Lizbon ekibinin formasını giyen Kosta Rikalı yıldız 2 gol ve 3 asistle oynadı.

PLASE PRCIC VE THOMASSON

Bursaspor Batalla'nın boşluğunu doldurmak için Bryan Ruiz'den hariç 2 oyuncu ile daha görüşüyor. Yeşil Beyazlıların Ruiz transferinden eli boş dönmesi halinde Sanjin Prcic ve Adrien Thomasson ile görüşmerine hız verecek. Son olarak Fransa'nın Rennes takımında forma giyen Boşnak 10 numara Prcic 25 yaşında ve 1,82 boyunda. Geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1'de 19 maçta forma giyerek 1 gol 2 asist yapma başarısı gösteren Boşnak futbolcunun da sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek. Timsah'ın bu mevkiye son adayı ise Ligue 1 takımlarından FC Nantes'in formasını giyen Adrien Thomasson... 10 numara, orta saha merkez ile sağ ve sol bölgesinde de forma giyebilen Thomasson da 30 Haziran itibarıyla boşa çıkıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.