Hava Durumu

Bursaspor'da 500 bin TL havaya gitti

Bursaspor'un devre arasında kadrosuna kattığı Bogdan Stancu, Yeşil Beyazlı takımla çıktığı 5 maçta hiç katkı sağlayamadı. Yarım sezonluk 500 bin Euro (yaklaşık 2 milyon TL) alan Rumen futbolcunun maç başı 120 bin TL'lik bir masrafı var.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2017 05:42
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2017 05:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da 500 bin TL havaya gitti

Spor Toto Süper Lig'de tepetaklak giden, Türkiye Kupası'na da erken havlu atan Bursaspor'da çok büyük gol sıkıntısı yaşanıyor. Ofansif yönden hiçbir varlık gösteremeyen Yeşil Beyazlı takım Tomas Necid'i kiralık olarak yollamış, çare olarak ise Gençlerbirliği'nden transfer ettiği Bogdan Stancu'da karar kılmıştı. Rumen futbolcu ile uzun uğraşlar sonucu el sıkışan Bursaspor, ekonomik sıkıntılarını bir kenara bırakarak futbolcuya adeta kasanın anahtarını teslim etmişti.

LİGDE 213 DAKİKA

Bonservisine 750 bin Euro verilen Stancu'yla yarım sezon için 500 bin Euro, gelecek 2 yılda da her sezon için 900 bin Euro'ya el sıkışıldı. Ancak ne tecrübeli futbolcu bu paraları karşılayabildi ne de yönetim bu durumu göğüsleyebildi. Ligde 17 maça çıkacağı varsayılan ve yaklaşık 2 milyon TL ödenecek olan Stancu (maç başı yaklaşık 120 bin TL), oynadığı 4 lig maçında 213 dakika süre aldı ne gol atabildi ne de asist yapabildi. Yani Bursaspor 500 bin TL'lik masrafın karşılığını henüz bulamadı.

PENALTI KAÇIRDI!

Türkiye Kupası'nda Ümraniyespor karşısında 45 dakika süre alan Bogdan Stancu, bu müsabakada da penaltı kaçındı. Rumen futbolcu ile 4 lig maçına çıkan Bursaspor takımı ise yalnızca bir gol atabildi. O da Fenerbahçe maçında kazanılan penaltı vuruşu ile... Her anlamda zor günler yaşayan Bursaspor'a neyin çare olacağı ise merak konusu haline geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.