Hava Durumu

Bursaspor'da Ali Koç sürprizi!

Fenerbahçe'ye başkan adaylığını açıklayan Ali Koç, Bursaspor Başkanı Ali Ay ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirmişti. Sponsorlukla ilgili görüşmenin detayları ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2018 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2018 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Ali Koç sürprizi!

Türkiye'de toplam 188 şirket 18 takımda 264 sponsorluk yapıyor. En fazla sponsorluğu inşaat ve hazır giyim sektörleri üstleniyor. Bu şirketleri 6 tanesi stadlara ismini vermiş Vodefone- Beşiktaş, Türk Telekom- Galatasaray, Ülker- Fenerbahçe, Medical Park- Trabzon stadların adlarını üstlenmiş. Ancak 4. şampiyon Bursa'nın Timsah Arena olarak bilinen modern stadı 'Büyükşehir Belediye' adını alabildi. Son günlerde özel girişimler yaşanıyor Bursa ve şehrin futbol kulübü için.

Hatırlayacağınız üzere aralık ayında Bursaspor Başkanı Ali Ay, Koç Holding Onursal Başkanı Ali Koç ile İstanbulda buluşmuştu. Bu yıl 50. yıllını kutlayacak olan TOFAŞ'ın hatırlatıcı mini toplantısında Bursaspor sponsorluğu gündeme geldi. Görüşmenin ilk adımı olumlu geçti. Bu hafta içinde KOÇ- TİMSAH görüşmesinin ikinci ayağı yapılacak.

Bu kez Bursaspor Başkanı Ali Ay ile görüşen Koç Holding Otomotiv Grup Başkanı Cenk Çimen oldu. Bursapor stadını gezen Çimen'e bilgi veildi. Masada olan ilk teklif 4 milyon euro. Bu antlaşmanında 5+5 yıl süreceği ve ayrıca göğüs reklamları da gündeme geldi.

Ancak stadyuma isim verilmesi en öanemli konu başlığı Koç Holding Yönetim Kurulu Toplantısında bu konu görüşülüp netlik kazanacak. Türkiye'de futbolu ile spora renk katan 4 büyüklerin tekelini yıkan Bursaspor nam-ı diğer 'Timsahlar'ın Koç Holding ile anlaşmalı yeni bir başlangıç olabilir.

Kaynak: Spor Arena

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.