Hava Durumu

Bursaspor'da altyapı Adnan Örnek'e teslim

Bursaspor Gençlik Geliştirme Program Sorumluluğu'na getirdiği Adnan Örnek için Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde imza töreni gerçekleştirdi. İmza töreninde Başkan Ali Ay, Altyapıdan Sorumlu Yönetici Ali Turan ve Adnan Örnek hazır bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2016 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2016 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da altyapı Adnan Örnek'e teslim
Bursaspor Kulübü Başkan Ali Ay, Bursaspor'un altyapısının çok iyi olması için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini ve Altyapıdan Sorumlu Yönetici Ali Turan ve Adnan Örnek’in başarılı olacağına yürekten inandığını belirtti.

Ay imza töreninde şunları söyledi: 

"Bugün Bursaspor'umuzun altyapısı için önemli günlerden bir tanesi. Başkan ve yönetim kurulumuz olarak altyapıya ne kadar önem verdiğimizi, altyapıdan neler beklediğimizi, Bursaspor için altyapının ne kadar önemli olduğunu defalarca söyledim.

Hepiniz Bursaspor'un durumunu biliyorsunuz. Gelen bütün yönetimler "Altyapıda şöyle yapacağız, böyle yapacağız, Bursaspor'un kurtuluşu altyapıdadır" demişlerdir ama maalesef 1-2 dönem harici altyapıya gerekli destek verilmemiş ve meyveler de toplanamamıştır. Bu konuda ben yöneticimiz Ali Turan Bey'e ve Adnan hocamıza çok güveniyorum. Tesisleşme ile ilgili çalışmalar da yapıyoruz"

SPOR LİSESİ GELİYOR 

Başkan Ay şöyle devam etti: "Geçen hafta TFF ile toplantımız vardı. Onlarda projelerimizi duyunca çok heyecanlandılar. Biliyorsunuz biz bir lise düşünüyoruz. Ayrıca 500 dönümlük arazi alma meselesi var. Araziyi Hazine'den alabilirsek belki bu işi orada gerçekleştireceğiz ama olmazsa Vakıfköy’de 200 dönümlük yer alabilmek için çaba harcıyoruz. Onu da yaparsak Türk futbolu çok güzel bir tesis kazanacak."

Başkan Ali Ay, Adnan Örnek’in A Milli takımda izleme komitesinde çalıştığı için elinde çok geniş portföy olduğunu ve transfer döneminde kendisinden de faydalanacaklarını sözlerine ekledi.

Altyapıdan Sorumlu Yöneticimiz Ali Turan, Adnan Hoca ile birlikte hedeflerinin 7-8 tane altyapı sporcusunu A takıma çıkartabilmek olduğunu vurguladı.

Gençlik Geliştirme Program Sorumluluğu’na getirilen Adnan Örnek ise kendisine güvenen herkesi mahcup etmemek için çok çalışacağını belirtti.Örnek, "Ben de başta sayın başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize ve özellikle altyapı sorumlusu Ali Bey’e çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ben güvenlerini boşa çıkartmayacağım. Bursaspor’u kamuoyuna mahcup etmeyeceğim" dedi.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.