Hava Durumu

Bursaspor'da Badji transferinde kritik görüşme

Ali Ay yönetimi Stephane Badji'nin menajeriyle son rötuşları görüşme adına dün İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde bir araya geldi. Bursaspor prensip anlaşmasına vardığı Anderlecht'e bonservis için 600 bin Euro, oyuncuya da yıllık 50 bin Euro artışla 600 bin Euro'dan başlayan 3 yıllık sözleşme teklif etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2018 07:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2018 07:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Badji transferinde kritik görüşme

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

SON RAKAMLAR VERİLDİ

Bursaspor'un ısrarla renklerine katmak istediği Stephane Badji'nin transferinde önemli bir gelişme yaşandı. Senegalli futbolcunun Türkiye satış yetkisini elinde bulunduran menajer Serdar Dağlı, İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde Başkan Ali Ay ile bir araya geldi. Tarafların daha önce e-posta ve telefonla bir noktaya kadar getirdikleri transfere son noktayı koyma adına yapılan görüşmede rakamlar bir kez daha gözden geçirildi. Bursaspor Anderlecht kulübüyle bir yıllık mukavelesi bulunan Badji'nin bonservisinde bir miktar daha indirime gidilmesi yönündeki talebini menajer Dağlı'ya iletti.

YILLIK ARTIŞ 50 BİN EURO

Buna göre, Bursaspor Stephane Badji için Anderlecht'e bonservis bedeli olarak 600 bin Euro teklif etti. Ali Ay yönetimi bu rakamı da 2 yıl içinde 4 eşit taksitte ödemeyi taahhüt etti. Tarafların daha önce prensip anlaşmasına vardıkları transferde Stephane Badji'ye de ilk yıl 600, ikinci yıl 650, üçüncü yıl da 700 bin Euro ödemeyi önerdi. Menajer Serdar Dağlı resmi teklif dosyasını alarak toplantıdan ayrıldı. Belçika'da son kez Anderlecht'li yetkililerle görüşecek menajer Serdar Dağlı transferde bir sorun yaşanmayacağını ve bu rakamlar üzerinden büyük bir olasılıkla anlaşmanın sağlanacağını kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.