Hava Durumu

Bursaspor'da Barış İstanbul yolcusu

Bu sezon 3 kulvarda mücadele edecek Siyah Beyazlılar, Bursasporlu Barış Yardımcı'ya kancayı taktı. Yeşil Beyazlı yönetim 27 yaşındaki sağ bek için 1 milyon Euro talep ederken Barış Yardımcı ise alacaklarına karşılık sözleşmesini feshetmek istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2019 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2019 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Barış İstanbul yolcusu

Sezonu küme düşerek noktalayan Bursaspor'da futbolculara teklifler gelmeye devam ediyor. Son olarak bu sezon teknik direktörlük görevi için Abdullah Avcı ile anlaşan ve 3 kulvarda da mücadele etmek için kolları sıvayan Beşiktaş, Yeşil Beyazlıların sağbeki Barış Yardımcı'ya kancayı taktı. İstanbul ekibinin 34 yaşındaki Gökhan Gönül alternatifi olarak düşündüğü Barış için Siyah Beyazlılar yakın zamanda Bursaspor'un kapısını çalacak.

BONSERVİS İSTENİYOR

Yeşil Beyazlı yönetimin geçtiğimiz yıllarda taraftarlarla da zaman zaman sorunlar yaşayan Barış Yardımcı'nın transferine sıcak baktığı ancak Beşiktaş'tan 1 milyon Euro talep ettiği öğrenilirken 27 yaşındaki futbolcunun ise alacaklarına karşılık Bursaspor ile olan sözleşmesini feshetmeye çalıştığı belirtildi. 27 yaşındaki futbolcu Barış Yardımcı Bursaspor formasıyla geçtiğimiz 2 sezonda 59 resmi maça çıkıp 1 gol ve 1 asistlik katkı vermişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.