Hava Durumu

Bursaspor’da Başakşehir mesaisi başladı

Bursaspor, 2 günlük izinin ardından bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına başladı. 

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2016 22:01
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2016 22:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor’da Başakşehir mesaisi başladı
Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında sahasında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, bu maçın hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde yapılan antrenmanla başladı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman, tempolu koşular ve çabukluk çalışmasıyla devam etti. Daha sonra 6'ya 3 kontrol pas oyunu oynandı. Sakatlığı bulunan Furkan Özçal takımdan ayrı düz koşu yaparken, Tomas Sivok ise kondisyon salonunda çalıştı. Yeşil-beyazlılar, yarın yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.



Erdem Özgenç’e sürpriz doğum günü

Tecrübeli oyuncu Erdem Özgenç'in doğum günü antrenman öncesi saha kenarından kutlandı. 32. yaş günü pastasının mumlarını üfleyen Erdem Özgenç'e pastasının ilk dilimini Sercan Yıldırım takdim etti. Daha sonra tebrikleri kabul eden Erdem, en güzel doğum günü hediyesinin Adanaspor karşısında alınan 3 puan olduğunu söyledi ve organizasyonu yapanlara teşekkür etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.