Hava Durumu

Bursaspor'da başkan adayları kürsüye çıktı

Bursaspor'un dün gerçekleştirilen Olağanüstü Divan Kurulu'nda 19-27 Mayıs tarihlerinde yapılacak olağan genel kurulu öncesi adaylığını açıklayan başkan adayları Ali Ay, Hüseyin Akdemir, Ahmet Bozdemir ve Lemi Keskin projelerini açıkladı. İşte başkan adaylarının konuşmalarının satır başları.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2018 07:42
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2018 07:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da başkan adayları kürsüye çıktı

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

"TECRÜBE KAZANDIK"

"Başkanlığa geleli 28 ay geçti. Hesap verebilirlik ve şeffaflığa özen gösterdim. Sizlerden gelen eleştirileri her zaman değerlendirdim. Böyle bir duygu içinde olmasaydım, bu görevi yürütemezdim. Bursaspor sevgisi samimiyetten geçer. Spor ruhu her şeyden önce samimiyeti ve dürüstlüğü içerir. Bizler de zorluklara göğüs gereriz. Bursaspor hizmet verirken en çok da sizlerin desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Bursaspor'u iyi yönetmek, başarılı iletişimle olur.
Gerçek bir güç birliği ile olur. Belli ölçüde başardık ve tecrübe kazandık. Sizlerin de takdiri ile önümüzdeki dönemde yeni çalışma arkadaşlarımızla birlikte göreve seçilirsek, sizlerle diyalogda daha da başarılı olacağımı sözünü de veriyorum. Bugün başka bir vizyonla karşınızdayım. Yeni dönem manifestomuzu ise dört başlık altında topladık;1-Daha profesyonel 2-Daha verimli 3-Daha bilimsel 4-Daha kucaklayıcı. Daha iyi bir başkanlık dönemi için yeniden huzurlarınızdayım."

"DEĞİŞİM ŞART"

"Bu yıl Bursaspor tarihinin en maliyetli kadrosu kurulmasına rağmen elde edilen sportif başarısızlık çok net bir şekilde ortadadır. Aylar önce kurduğumuz sistem ile profesyonel bir ekip maliyet fayda ana unsurunu göz önünde bulundurarak nokta atışı transferler yapmak üzere araştırmalarını bitirmiş durumdayız. Bu yola çıkmamızın amacı denenmiş ve başarısız olmuş bir yönetim modelinin sonlandırılmasıdır.
Yaklaşık iki buçuk yıldır verilen ve tutulmayan sözlerin artık sonu gelmiştir, fakat görüyoruz ki borcu yarıya indiremezsem görevi bırakırım diyen Sayın Ali Ay borcu iki katına çıkartmasına rağmen Bursaspor Başkanlığına adaylığını açıklamış bulunmakta. Stadyum isim hakkı için şu an 4 firmayla görüşme halindeyiz. Bursaspor büyük düşünmeli. İnşaat gibi, gayrimenkul gibi projeler Bursaspor gibi şampiyon olmuş bir kulübün ancak yan gelirleri olabilir".

"KOZUMUZ BATALLA''

"Başkan her kim olursa olsun biz armanın yanındayız. Kazanırsak iyi işler yapacağız, kaybedersek de desteğimizi sürdüreceğiz. Biz sizlerden öyle gördük, öyle öğrendik. Sonradan Bursasporlu olunmaz. Bizler doğuştan Bursasporluyuz. İyi veya kötü fark etmez, her zaman Bursaspor'un yanındayız. Sağda solda konuşmak yerine, 'Biz adayız' dedik. Taşın altına elimizi nasıl koyarız diye yola başladık. Sabaha kadar toplantı yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Birçok derneğin ziyaretine gittik.
Altyapıya bağışı hiç düşünmeden yaptık. Birçok projemiz var. Biz bu borçtan korkmuyoruz. Ben de gereken desteği vereceğim. Pablo Martin Batalla'nın kalması yönünde çalışmalarımız var. Yönetimimizde yer alan Erkan Kamat ağabeyimiz de yardımcı olacak.
Ayrıca Özlüce Tesisleri'ni İbrahim Yazıcı Tesisleri olarak değiştirmek istiyoruz".

"CAN SUYU OLACAK'

"Biz yola çıkarken, teşhisi doğru koymaya çalıştık. Öncelikle 2017-2018 takımının maliyetini çıkarttık. Teknik kadro dahil bu takıma 20 milyon 750 bin Euro ödüyoruz. Gelecek sene hiçbir transfer yapmasak dahi 12 milyon 500 bin Euro ödemek zorunda. Stadyum isim hakkımız için küresel yatırım firması Contec'le anlaştık.
Bursaspor'a can suyu olacak 50 milyon Euro'yu alacağız. Böylece 260 milyon TL borcumuzu azaltmayı hedefliyoruz. Bize 50 milyon Euro'yu verecek, stat isim hakkı satışından da yüzde 10 komisyon alacak. Stat ismimizi pazarlamak için çalışıyoruz. Getireceğimiz Sportif Direktörümüze önemli görev vereceğiz ancak hiçbir zaman muhasebecimize transfer yaptırmayacağız.
Bursaspor Koleji gibi bir projemiz var. Buradan da her sene 15 milyon TL gelir elde etmeyi planlıyoruz".

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.