Hava Durumu

Bursaspor'da başkan adayları listelerini veriyor

Bursaspor'da 19-20 ve 26-27 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olağan genel kurul için başkan adaylığını açıklayan 4 isim, listelerini bugün Divan Başkanlık Kurulu'na sunacak. Başvuru işlemi saat 10.00 ila 15.00 arasında yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2018 07:47
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2018 07:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da başkan adayları listelerini veriyor

EN AZ 100 İMZALI DİLEKÇE ŞART
Bursaspor'da kongre maratonu bugün resmen başlayacak. 19-20 ve 26-27 Mayıs tarihlerinde iki oturum üzerinden gerçekleştirilecek olağan genel kurulda başkan adaylığını açıklayan 4 isim Ahmet Bozdemir, Ali Ay, Hüseyin Akdemir ve Lemi Keskin listelerini Divan Başkanlık Kurulu'na bugün sunacak. Listeler saat 10.00 ila 15.00 saatleri arasında Özlüce Tesisleri'nde teslim edilecek. Yenilenen tüzüğe göre adaylık başvurusunda dikkat edilmesi gereken önemli detaylar mevcut. Adayların üzerinde durması gereken en önemli konu üyelik başvurusu sırasında teslim edilecek en az 100 genel kurul üyesinin noter imzalı dilekçesi olacak.

YÖNETİM BAŞKAN DAHİL 13 KİŞİ
Başkan adayları adaylık başvuru dilekçesine ek olarak, yönetim kurulu asil ve yedek listesinin yanı sıra 3'er disiplin kurulu asıl ve yedek ayrıca 4'er de federasyon temsilcisi asıl ve yedek listelerini Divan Başkanlık Kurulu'na sunacak. 3 asıl ve 3 yedek kişiden oluşacak denetim kurulu listesi ise ayrı bir ek olarak verilecek. Listelerde isimleri yazılı asıl ve yedek kişiler dilekçeye ıslak imza atma zorunda. Daha önce başkan dahil 15 kişiden oluşan yönetim kurulu asıl listesi yine başkan dahil 13 kişiyle sınırlı olacak. Yedek yönetim kurulu üye sayısı ise 6 kişiden oluşacak. Seçime kadar asıl listeden çıkan bir kişi olursa yedek listeden ilk kişi asil listeye dahil edilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.