Hava Durumu

Bursaspor'da başkanlığa kim aday olacak?

Bursaspor'da 15-23 Haziran tarihleri arasında yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi olası başkan adayları başvurularını bugün yapacak. Adaylığını açıklayan herhangi bir isim yok. Aday çıkmaması halinde Ali Ay 6 aylığına görevine devam edecek.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2019 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2019 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da başkanlığa kim aday olacak?

Bursaspor'da 15-23 Haziran tarihlerinde yapılacak olağanüstü genel kurul için olası başkan adayları başkanlık başvurularını bugün Divan Başkanlığı'na teslim edecek. Başvuru teslimi 13.00-17.00 saatleri arasında Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde yapılacak. Başkan adaylarının başvurularının işleme alınması için genel kurulda oy kullanma hakkına sahip olan en az 100 üye tarafından imzaları noter onaylı bir dilekçeyi Divan Başkanlığı'na teslim etmesi gerekiyor. Bu dilekçenin olmaması halinde başkanlık başvuruları kabul edilmeyecek. Kulislerde hareketli saatlerin yaşandığı Bursaspor'da başkan adaylığını açıklayan isim yok.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik'in adaylığının konuşulduğu bu süreçte son kongrenin başkan adayı Hüseyin Akdemir ve AK Parti eski milletvekili Hüseyin Şahin'in isimleri ön plana çıktı. Bugün herhangi bir başkan adayının başvuruda bulunmaması halinde Tüzüğün 18'inci maddesi hükümleri devreye girecek. Buna göre mevcut Ali Ay yönetimi 6 ay içinde yeni bir kongre yapma durumunda kalacak. Bu süreçte Ali Ay yönetimi mevcut görevlerini sürdürecek. Ancak mevcut başkan Ali Ay'ın bu duruma sıcak bakmadığı ve böyle bir durum olması halinde son dakikada adaylık başvurusunda bulunabileceği konuşuluyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.