Hava Durumu

Bursaspor'da beklenen performansa ulaşamadılar ama...

Bu sezon Bursaspor'da beklenen performansa ulaşamayan üç futbolcu, Fransa'da düzenlenen organizasyonda dikkat çeken isimler oldu. Özellikle Dzsudzsak'ın iki maçta oynadığı futbol, Yeşil Beyazlılar'ı umutlandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 06:18
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 06:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da beklenen performansa ulaşamadılar ama...
Bursaspor'un geçen sezon başında kadrosuna kattığı ancak beklenen verimi alamadığı Balazs Dzsudzsak, Tomas Sivok ve Tomas Necid, Fransa'da düzenlenen EURO 2016'da ilk iki maçlar sonunda üstün bir performans ortaya koydu.

Çek Cumhuriyeti forması giyen Sivok, İspanya ile oynanan karşılaşmada savunmanın güvencesi olurken, bu oyununu Hırvatistan karşılaşmasında da sürdürdü.

Çek Cumhuriyeti forması giyen Tomas Sivok, Fransa'da düzenlenen organizasyonda takımının savunmadaki            güvencesi oldu

İLK GOLÜNÜ ATTI

Bir diğer Çek oyuncu Necid ise İspanya karşısında ağları havalandıramasa da Pique ve Ramos gibi dünya yıldızı stoperlerle savaşması takdir topladı. İkinci karşılaşmanın 86'ncı dakikasında oyuna dahil olan Necid, 90'da takımına penaltıdan bulduğu golle 1 puanı getiren isim oldu. Hem Necid hem de Sivok'u kadrosunda tutmak isteyen Bursaspor, iyi bir teklif gelmesi halinde oyuncuları satabilecek. 

FARKLI BİR DZSUDZSAK

Bu iki futbolcunun yanı sıra Balazs Dzsudzsak da Macaristan ile önemli işlere imza atıyor. İlk iki maç sonunda 4 puan toplayıp F Grubu'nda liderliğe yükselen Macarlar'da takımın kaptanı Dzsudzsak gösterdiği performansla beğeni topluyor. Bursaspor'daki kötü performansından çok uzak bir görüntü çizen yıldız oyuncu, skora katkıda bulunamasa da takımını yönetmesiyle ve büyük bir mücadele göstermesiyle dikkat çekiyor. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.