Hava Durumu

Bursaspor'da bir ayrılık daha...

Takımdan ayrılmayı daha önce de gündeme getiren Nijeryalı futbolcunun Afrika Uluslar Kupası macerası sona erdi. Shehu yeni sezonda başka takımda oynamak için yönetimle görüşecek. Shehu bu görüşmede 3,5 milyon Euro olan serbest kalma maddesinde indirim isteyecek.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2019 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2019 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da bir ayrılık daha...

Takımdaki tecrübeli oyuncuları birer birer elinden kaçıran Bursaspor'da yaprak dökümü sürüyor.

TAVRINI DAHA ÖNCE BELLİ ETMİŞTİ

Nijerya Milli Takımı formasıyla Bursaspor'u Afrika Uluslar Kupası'nda temsil eden Abdullahi Shehu'nun önümüzdeki sezon Yeşil Beyazlı formayı giymeyi düşünmediği ortaya çıktı. Milli takım kampından döner dönmez yönetim kuruluyla bir görüşme yapmak istediği öğrenilen genç futbolcunun kariyerine Süper Lig ya da Avrupa'da bir kulüpte mücadele eden bir takımda devam etmek istediğini söyleyeceği bildirildi. Bu konudaki tavrını daha önce de ortaya koyan Nijeryalı krampon alacakları nedeniyle avukatı aracılığıyla kulübe ihtarname çekmiş, serbest kalması dönemin başkanı Ali Ay'ın yaptığı ödemeyle ötelenmişti.

YÖNETİMLE PAZARLIĞA OTURACAK

Hastalığı nedeniyle geçen sezonun büyük bir bölümünü tedavi sürecinde geçiren Abdullahi Shehu Bursaspor'a geldiği ilk dönem için yarım sezon 200 bin Euro garanti ücrete oynadı. Geçen sezon 400 bin Euro ücret alan Shehu'nun bu yıl almaya hak kazandığı para miktarı ise 425 bin Euro. Bursaspor cephesi Shehu'yu iyi bir bedel karşılığında elden çıkararak maddi gelir elde etmeyi planlıyor. Daha önce kamuoyuna yansıyan serbest kalma bedeli 3,5 milyon Euro olan Abdullahi Shehu'nun bu rakamı aşağı çekmek için yönetimle pazarlık yapacağı kaydedildi. Shehu Bursaspor'da 2 sezonda 27 maçta forma giydi ve 1 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.