Hava Durumu

Bursaspor'da Bölükbaşı ve Önadım da aday

Bursaspor'da başkan adayı olarak 4'üncü başvuruyu Muzaffer Önadım, 5'inci başvuruyu da kulübün 2'nci Başkanı Recep Bölükbaşı yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2013 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2013 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Bölükbaşı ve Önadım da aday

"Bursaspor'a güçlü, büyük çok büyük yeniden kuruluş amaçlarına uygun, şaibesiz Bursaspor yaratılması için adayım" diyen Muzaffer Önadım, başvurusundan sonraşunları söyledi:

"Bursaspor'u layık olduğu yere getirmek istiyorum. Başarılı bir teknik direktörümüz var. Teknik direktörlük ile ilgili tasarrufumuz olmayacak. Kulübün yapısı ve kurumsallaşması açısından çalışma yapacağız. Efsane başkan İbrahim Yazıcı buralara getirdi. Bundan sonra daha yukarıya taşımak zorundayız. Sonra gelen gideni aratıyor demesinler. İnşallah onun yaptığı şeylere layık oluruz."

RECEP BÖLÜKBAŞI'DA ADAY

Muzaffer Önadım'ın ardından adaylığını açıklayan Recep Bölükbaşı, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Kongremiz için geri sayım başladı. Doğal olarak soruyorsunuz, adaylık için neden son günü beklediniz diye. Ben, sevgili başkanım İbrahim Yazıcı'nın vefatından sonra arkadaşlarıma zaten fikrimi söyledim. Bursaspor, merhumun bize emanetidir. Bu yola bölünmeden, parçalanmadan devam etmemiz gerektiğini bu sürecin başlarında arkadaşlarımla paylaştım.

"BÜTÜNLÜK SAĞLANAMADI"

Beklediğim, arzuladığım bir bütünlük maalesef sağlanamadı. İşte bu durum, adaylığımla ilgili açıklamayı yapmak için son günü beklememi gerektirdi. Bursaspor'da yapılması gereken bütün rutin işlerin aksamaması için adaylıkla ilgili işleri ertelemem gerekiyordu.  Ama artık bugün geldiğimiz noktada adaylık şapkamı da takmak durumundayım. Bu bir hizmet yarışıdır. Başkanımızın bana duyduğu bu güveni, değerli genel kurul delegelerinin de şahsımdan esirgemeyeceğini düşünüyorum.

"BANA ÇOK ŞEY ÖĞRETTİ"

7 yıldır yönetimdeyim ve herkesin başarılı bulduğu bu süreçte küçük de olsa katkım varsa, herkes gibi ben de bundan son derece büyük bir gurur duyarım. Hele İbrahim Yazıcı gibi bir başkanın en yakınında geçen bu 7 yıl, emin olun çok şey öğretti. Bunların heba olmasını asla istemiyorum. Bu tecrübeyi Bursaspor adına başarıya tahvil edeceğimin sözünü veriyorum.

"KİN TUTAN BİRİ DEĞİLİM"

Dik duruş mirasına da sıkı sıkıya bağlı olduğumu bilmenizi istiyorum. Bazı taraftarlarımız, beni bazı konularda fevri davranışlar içinde bulunduğum noktasında eleştirebilirler. Doğrudur. Söz konusu Bursaspor olunca, biliyorum ki, beni bu konuda eleştirenler de fevri davranışlar sergileyebilirler. Hata yaptığımda özür dilemesini, gönül almasını bilirim. Benim için aslolan, aynı hatayı iki kez yapmamaktır. Kin tutan, nefretini muhafaza eden bir adam değilim.

"HERŞEY AKIŞINDA GİDİYOR"

Transferle ilgili başkan adayı arkadaşlarımın ve kamuoyunun hayır diyemeyeceği futbolculara imza attırmak istiyoruz. Alt yapıdan yetişen Enes Ünal'la da anlaştığımızı büyük bir gururla söyleyebilirim. Pazartesi günü menajeri geliyor. Profesyonel imzayı attırıyoruz. Kamp dönemimiz 10 Haziran'da başlıyor. 20'sinde A takım gelecek. 1 Temmuz'da Avusturya'ya kampa gidilecek. Şu anda Bursaspor'da her şey akışında gidiyor."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.