Hava Durumu

Bursaspor'da bomba Batalla iddiası

Yeni sezonda Timsah Arena’da oynamanın planlarını yapan Bursaspor’da takıma yıldız oyuncuların dahil edilmesi için çalışmalar sürüyor. Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Ronaldinho’nun ardından geçtiğimiz yıl Çin’e transfer olan Pablo Martin Batalla’yı da kadroya katmak için çalışmalara başladıklarını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2015 06:41
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2015 06:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da bomba Batalla iddiası
Gelecek sezonda Spor Toto Süper Lig’de yeni stadıyla şampiyonluk yaşamak isteyen Bursaspor yönetimi, yıldız oyuncuları kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Ronaldinho’nun menajerleriyle görüşmeye başlayarak dünya spor gündemine oturan Bursaspor, bu kez eski yıldızı Pablo Martin Batalla’yı takıma geri kazandırmak için kolları sıvadı. 

Yeşil- beyazlı kulüp başkanı Recep Bölükbaşı yaptığı açıklamada, “Bursaspor'umuzun geleceği için taraftarımızın gönlünde olan isimlerden biri olan Pablo Martin Batalla için çalışmalar sürüyor. Menajeri ile görüşmemiz devam ediyor. Yeni sezonda takımımızın Timsah Arena’da gerçek bir reaksiyon göstereceğine inanıyoruz ve gerçek bir yeni başarıya imza atmasını bekliyoruz. İnşallah görüşmelerimiz sonucunda Pablo Martin Batalla, Bursaspor takımımıza dahil olacaktır. Meksika ekibi Queretaro forması giyen 35 yaşındaki Brezilyalı yıldız Ronaldinho’nun menajeri ile temasa geçtiğimiz doğrudur. Yeşil-beyazlı yönetim olarak, yeni sezonda yıldız oyuncuyu kadromuza katmak istiyoruz. Taraftarımızın isteği bizi onur ve gururlandırıyor. İnşallah yeni sezonda yepyeni bir Bursaspor bekliyoruz. Taraftarımız için hastalıkta sağlıkta çalışıyoruz. Nice Bursasporlulara” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.