Hava Durumu

Bursaspor'da bomba transfer iddiası.. İşte o isimler

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in oyuncu istediği 5 mevki için 2 ismi gözüne kestirdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2014 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2014 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da bomba transfer iddiası.. İşte o isimler

Yeşil-beyazlı kulüp, teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda, sezonun ikinci yarısını Beşiktaş'ta kiralık geçiren Jermaine Jones ve Trabzonsporlu Emre Güral için girişimlere başladı.

Bursaspor, Şenol Güneş'in oyuncu istediği 5 mevki (stoper, ön libero, kanat, ofansif orta saha ve forvet) için 2 ismi gözüne kestirdi. Yeşil-beyazlı takımın radarına giren isimler ise sezonun ikinci yarısını Beşiktaş'ta kiralık geçiren Jermaine Jones ve Trabzonsporlu Emre Güral...

ABD Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda ter döken 32 yaşındaki ön libero Jones ile temasa geçen Bursaspor, ilk görüşmede olumlu sonuç alırken, tecrübeli oyuncuya Dünya Kupası sonrasında imza attırılacağı bildirildi. Takımda kiralık olarak oynayan Fernandao'ya rekabeti sağlayacak bir isim alınmasında kararlı olan Güneş'in olumlu rapor verdiği Emre Güral için de Trabzonspor'la masaya oturan Timsah'ın bu transferde de önemli mesafe kat ettiği ve Karadeniz ekibinin 1 milyon euro bonservis ücreti istediği öğrenildi.

Geçen sezon bordo-mavili forma ile ligde 21 karşılaşmaya çıkıp 7 kez ağları havalandıran 25 yaşındaki forvet için Ertuğrul Sağlam'ın çalıştırdığı Eskişehirspor'un da devrede olduğu dile getirildi.(fotomac)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.