Hava Durumu

Bursaspor'da bu üçlüye dikkat!

Fenerbahçe karşısında sergiledikleri iyi futbol Ataberk Dadakdeniz, Sedat Dursun ve İsmail Çokçalışı'ı takım arkadaşlarından bir adım öne çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2019 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2019 09:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da bu üçlüye dikkat!

Gençlerden kurulu kadrosuyla Fenerbahçe karşısında mücadele eden Bursaspor'da üç isim performansıyla dikkat çekti. Kaleci Ataberk Dadakdeniz, stoper Sedat Dursun ve sağbek İsmail Çokçalış mücadeleleriyle göz doldurdu. Muhammed Şengezer'in sakatlığı nedeniyle riske edilmeme adına Fenerbahçe maçında dinlendirilmesine karar verilmesinin ardından eldivenleri eline geçiren Ataberk Dadakdeniz, Vedat Muriqi'in iki golüne engel olamasa da soğukkanlı tutumu ve pozisyon almadaki becerisiyle hazır bir görüntü çizdi.

SEDAT DURSUN

İKİSİ DE ÇOK ÇALIŞTI

Son üç sezonu Yeşil Bursa, Karacabey Birlikspor ve Diyarbekirspor'da geçiren, geçen yıl lig ve kupada 35 maça çıkan Sedat Dursun savunmada gösterdiği performansla güven verdi. 22 yaşındaki futbolcu bu sezon altyapısından yetiştiği Bursaspor'da Yeşil Beyazlı formaya göz kırparken, benzer durum sağbek İsmail Çokçalış için de geçerliydi. Geçen sezonu U21 ve Karacebey Belediyespor'da geçiren ve toplam 29 resmi maça çıkan İsmail Çokçalış da oyun bilgisi ve teknik kapasitesiyle hocası Yalçın Koşukavak'ın dikkatini çekmeyi başardı.

İSMAİL ÇOKÇALIŞ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.