Hava Durumu

Bursaspor'da çok mutluyum

Yeşil Beyazlı takımın teknik direktörü Paul Le Guen hakkında çıkan transfer iddialarına yanıt verdi. Le Guen, "Bence her şey çok net. Ben Bursaspor'un kontratlı teknik direktörüyüm ve burada olmaktan da çok mutluyum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2017 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2017 08:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da çok mutluyum

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

Süper Lig'in 17. haftasında Gençlerbirliği'ni ağırlayacak Bursaspor'da dün teknik direktör Paul Le Guen basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İlk olarak Igor Tudor'un kovulmasının ardından hakkında Galatasaray ile ilgili çıkan iddialara cevap veren Fransız çalıştırıcı, "Bu tarz karışıklıkları neden çıkarmak gerekiyor. İnsanlar neden böyle şeylere ihtiyaç duyuyorlar emin değilim. Bence her şey çok net. Ben Bursaspor'un kontratlı teknik direktörüyüm ve burada olmaktan da çok mutluyum. Her şey bu kadar açık ve netken neden insanların bir şeyleri bulandırmaya çalıştığına anlam veremiyorum" şeklinde konuştu.

Ligde son 2 haftada alınan yenilgilerin ardından yeniden kazanmaları gerektiğini belirten Le Guen, Gençlebirliği'nin iyi savunma yapan bir takım olduğunu belirtti. Fransız çalıştırıcı, "İyi kontratağa çıkan bir takım. Bu oyun tarzına uygun oyuncuları var. İyi hazırlanmamız gerekiyor. Aldığımız son iki haftadaki iki mağlubiyetin ardından geri dönüşümüzü gerçekleştirmemiz gerekiyor. İnsanların beklentisinin farkındayız ve bununla başa çıkacağız, bunu gerçekleştirmeye çalışacağız. Belli maçları kaybettik ama ligin en iyi takımlarına kaşı kaybettik. Gelişmede olan iyi bir takımız biz. Bence beklentiyi karşılayıp karşılayamadığımız, cumartesi günkü maçın sonucuna bağlı olacak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.