Hava Durumu

Bursaspor'da çöküş!

Bursaspor, düşmeme mücadelesi veren Alanyaspor'a da ilaç oldu. Yeşil Beyazlılar, rakibine 3-1 yenilerek ligin ikinci yarısında aldığı kötü sonuçlara bir yenisini daha ekledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2017 07:56
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2017 07:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da çöküş!

Haber: Ozan DEMİR/ FOTOĞRAFLAR:Barış YALIM

Süper Lig'in 25. haftasında Bursaspor, düşmeme mücadelesi veren Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti. Timsah Arena'da oynanan karşılaşmaya istekli başlayan Yeşil Beyazlılar, 3. dakikada gole çok yaklaştı. Batalla'nın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta Ricardo Faty'nin kafa vuruşu az farkla auta çıktı. Timsah, maçın ilk 20 dakikasında topa sahip olan taraf olsa da pozisyon anlamında bu üretkenliği gösteremedi. Ataklarını sıklaştıran ve 23. dakikada Da Silva ile Bursaspor kalesini yoklayan konuk ekip, 27'de golü buldu. Efecan'ın ceza sahası içi sol çaprazdan ayak içiyle yaptığı vuruşta Harun Tekin müdahalede bulunsa da kalesini gole kapatamadı ve Alanya 1-0 öne geçti.

PENALTI GOLÜ YETMEDİ

Duran toplarla etkili olmaya çalışan Yeşil Beyazlılar, ilk yarının son dakikalarında baskısını yeniden artırdı. 45+1'de Deniz Yılmaz, Kenneth Omeruo'nun müdahalesiyle ceza sahası içinde yerde kalınca hakem Ümit Öztürk penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Deniz, meşin yuvarlağı filelerle buluşturarak skora denge getirdi. İlk yarısı 1-1 eşitlikle geçilen mücadelenin 54. dakikasında konuk Alanya ikinci kez üstünlüğü sağladı. Çalımlarla girdiği ceza sahasında Sivok ve Aziz Behich'in arasında yerde kalarak penaltı kazanan Vagner Love skoru 2-1'e getirdi. Kalan dakikalarda beraberlik golünü bir türlü bulamayan Bursaspor, 90+3'te Vagner Love'un kaydettiği golle sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.