Hava Durumu

Bursaspor'da Delarge 'gözaltı'nda! Özel hayatına dikkat etmezse...

Ali Ay yönetiminden Kongolu futbolcuya uyarı geldi. Performans düşüklüğü yaşayan Delarge'la özel yaşantısını düzeltmediği takdirde yollar ayrılacak. Yönetim bu konuda son kararını Antalya kampında yapacağı gözlemden sonra verecek.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2017 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2017 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Delarge 'gözaltı'nda! Özel hayatına dikkat etmezse...

HABER I Tolga ÖZTAŞ

Bursaspor, özel yaşantısına çekidüzen vermezse Dzon Delarge ile yollarını ayıracak

GOL ORUCUNA GİRDİ

Bursaspor Yönetimi ligin ikinci yarısı başlamadan radikal bir karar aldı. Haftalardır gol atamayan ve 3-5-2'li sistemde yedek kalan Dzon Delarge'ın son dönemdeki performans düşüklüğünün nedenlerini araştıran Ali Ay yönetimi Kongolu futbolcunun özel yaşamındaki düzensizliğin futbolunu kötü yönde etkilediği sonucuna vardı. Durum teknik direktör Paul Le Guen'e iletilirken, Fransız teknik adama takımın ahengini bozacak kim olursa olsun gönderileceği vurgusu yapıldı. Dzon Delarge'a Antalya kampı öncesi uyarısını yapan Yeşil Beyazlı Yönetim beklemeye geçti.

ANTALYA'DA İZLENECEK

Kongolu futbolcu Antalya kampında her yönüyle mercek altında tutulacak. Performansı takip edilecek ve attığı her adım izlenecek. Eğer olumlu yönde bir gelişme olmazsa Dzon Delarge satış listesine konulacak. Sezon başında Yeşil Beyazlı kulüple 2+1 yıllık sözleşme imzalayan Kongolu futbolcu ilk haftalarda fırtına gibi esmiş 5 maçta 4 gol atmıştı. 24 Eylül'den bu yana suskun olan Dzon Delarge için Bursaspor Admina Wacker Kulübü'yle 400 bin Euro, oyuncunun kendisine de yıllık 400 bin Euro garanti ve 100 bin Euro da prim karşılığında anlaşmaya varmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.