Hava Durumu

Bursaspor'da 'denetim' vakti! 3 dönem incelendi

Bursaspor Kulübü, cuma günü Ernst&Young denetim firmasından gelecek sonucu bekliyor. Yeşil Beyazlı kulübün Başkanı geçmişteki üç Başkanın dönemini incelettiklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 08:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da 'denetim' vakti! 3 dönem incelendi
CUMA GÜNÜ AÇIKLANACAK

Bursaspor Başkanı Ali Ay, denetim raporlarını bekliyor. Başkan Ay, Ernst&Young firması tarafından yapılan denetimin sonucunun cuma günü kulübe ulaşacağını belirtirken, İbrahim Yazıcı dönemine kadar incelemede bulunulduğunu ifade etti. Ali Ay; “Cuma günü kulübe ulaşacak denetim sonuçlarını bekliyoruz. İbrahim Yazıcı dönemine kadar incelettik. Amacımız camiamızın açık bir şekilde sonucu görmesi” açıklamasında bulundu. 

RAPORA GÖRE ŞEKİLLENECEK

Pazartesi günü saat 18.00’de Merinos Kongre Kültür Merkezi Osmangazi Salonu’nda yapılacak Mali Genel Kurul’da denetim firmasından gelecek sonuçları açıklayacağını belirten Başkan Ali Ay, ibra davası ile ilgili sürece de açıklık getirdi. Ay; “Denetimden çıkacak sonuca göre ibra davası süreci başlayacak. Ancak herhangi bir açık yoksa Ankara’dan bir denetim firmasıyla daha anlaşmıştık, oradan gelecek sonucu bekleyeceğiz. O da 1-1,5 ay içerisinde sonuçlanacak” dedi.  
Tolgay ATAOKAY'ın haberi...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.