Hava Durumu

Bursaspor'da dev zirve

Önceki gün Bursaspor'la bir yıllık resmi sözleşmeyi imzalayan Şenol Güneş ile Başkan Recep Bölükbaşı bugün İstanbul'da bir araya geliyor. Toplantıda İrfan Buz da hazır bulunacak.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2014 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2014 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da dev zirve

Bursaspor'da taşlar yerine oturmaya başlıyor. Önceki gün Yeşil Beyazlı kulüple bir yıllık mukavele imzalayan teknik direktör Şenol Güneş, takım hakkındaki bilgileri paylaşmak üzere başkan Recep Bölükbaşı ile İstanbul'da masaya oturacak. Toplantıda transfer konusunun ele alınacağı, tarafların birbirlerine takımda kalacak ve gidecek oyuncular hakkında bilgi paylaşımında bulunacakları öğrenildi. Toplantıya dün Bursaspor'daki görevine devam etme kararı verilen İrfan Buz'un da katılacağı bildirildi.

YABANCILARA TALİP YOK

İrfan Buz'un takımın son durumu hakkında Şenol Güneş'e kapsamlı bir rapor sunacağı kaydedildi. Transferde bonservis sorunu bulunmayan yerli oyuncular konusunda ısrarcı olduğu belirtilen Şenol Güneş'in bu rapor doğrultusunda hareket edeceği gelen bilgiler arasında. Takımdan gönderilmesi beklenen Taye Taiwo, Sebasien Frey ve Renato Civelli'nin ise kulübe ulaşmış resmi taliplerinin olmaması yabancı oyuncu transferinde Yeşil Beyazlı teknik heyet ve yönetimin elini kolunu bağlıyor.

Buz kulüpte kaldı

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ve teknik direktör İrfan Buz dün Bursa'da bir araya geldi. Ayvalık'taki tatilini yarıda kesen Buz ile Bölükbaşı arasındaki görüşme olumlu sonuç verdi. Görüşme hakkında açıklamada bulunan Bölükbaşı, "İrfan Buz bu takıma zor zamanında sahip çıktı. Önemli bir görev üstlendi. Onunla yollarımızın ayrılması düşünülemez. İrfan Buz ya sahada olacak, ya da kulüpte başka bir görev alacak. Bunu Şenol hocamızla karara bağlayacağız" dedi.  

İşte Güneş’in ön raporu

Madde 1: Kadro en fazla 24-25 kişi olacak.
Madde 2: Şener ve Serdar Aziz kesinlikle satılmayacak.
Madde 3: Frey ve Taiwo gönderilecek.
Madde 4: Civelli’yle ilgili karar sonra verilecek.
Madde 5: Sezon içinde oyuncu ihtiyacı olursa altyapıdan karşılanacak.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.