Hava Durumu

Bursaspor'da Douglas için karar günü

Bursaspor'un transferi için hem Barcelona hem de kendisiyle anlaşma sağladığı Douglas bugün Bursaspor'a cevap verecek. Brezilyalı futbolcu pasaport sorununu çözerse Bursa'nın yolunu tutacak. Aksi halde transfer suya düşecek.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2017 07:55
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2017 07:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Douglas için karar günü

TARAFLAR EL SIKIŞTI

Bursaspor teknik direktör Paul Le Guen'in istedi doğrultusunda teklifte bulunduğu ve hem kulübü hem de kendisiyle prensipte anlaşmaya vardığı Barcelonalı Douglas'tan bugün cevap alacak. Brezilyalı futbolcunun sezon sonuna kadar bedelsiz kiralanması konusunda Katalan ekibiyle Bursaspor prensipte anlaşmaya varmıştı. Yapılan ikili görüşmeler neticesinde Douglas da Bursaspor'un teklifine 'Evet' yanıtı vermiş, ancak transferine kendisi için önemli bir şart ileri sürmüştü.

YARIN YOLA ÇIKABİLİR

Buna göre İspanyol vatandaşlığına geçmek için başvuruda bulunan Douglas Türkiye'de futbol oynamasının bürokratik işlemlere engel teşkil etmesi halinde bu transferin gerçekleşmeyeceğini Yeşil Beyazlılara iletmişti. Brezilyalı futbolcuya İspanyol Dışişleri vatandaşlık hakkındaki prosedürlerle ilgili bugün yanıt verecek. Douglas eğer olumsuz bir durumla karşılaşırsa İspanya'da yaşamaya devam edecek. Eğer problem yoksa yarın yola çıkacak ve Bursaspor'la resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.