Hava Durumu

Bursaspor'da Ekoko rüzgarı

Bursaspor Kembo Ekoko ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Fransız futbolcu Bursaspor'dan yıllık bonuslarla birlikte 900 bin Euro ücret alacak. 29 yaşındaki krampona imza parası ödenmeyecek. Resmi tören ise bugün yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2017 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2017 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Ekoko rüzgarı

Bursaspor'da teknik direktör Paul Le Guen'in girişimiyle temas kurulan ve kısa süre içinde anlaşma sağlanan sağ kanat oyuncusu 29 yaşındaki Jires Kembo Ekoko'da mutlu sona ulaşıldı. Dün gece geç saatlerde Bursa'ya ulaşan Fransız futbolcu sabah sağlık kontrolünden geçti. Başkan Ali Ay ve teknik direktör Paul Le Guen ile özel bir görüşme yapan tecrübeli futbolcu ardından kendisini 2 yıllığına Yeşil Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

İMZA PARASI ÖDENMEYECEK

Fransız futbolcu ve Başkan Ali Ay'ın katılımıyla bugün saat 12.30'da kameralar önünde sembolik imza töreni düzenlenecek. Bonservisi elinde olan Jires Kembo Ekoko'ya imza parası ödenmeyeceği bildirildi. Yapılan pazarlıklar neticesinde Ekoko'yla Bursaspor arasındaki sözleşmede yıllık maaş 800 bin Euro olarak belirlendi. Bu rakama bonusların da eklenmesiyle Fransız oyuncunun eline geçecek yıllık ücret toplamda 900 bin Euro'yu bulacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.