Hava Durumu

Bursaspor'da, Emirhan yok oluyor!

Geçen sezon ligin en değerli oyuncusu seçilen Emirhan Aydoğan, bu sezon performansından çok saha dışı konularla gündeme geliyor. Takım kaptanlığını üstlenen 24 yaşındaki futbolcu forma giydiği son 5 maçta toplam 96 dakika süre alabildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2021 08:19
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2021 08:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da, Emirhan yok oluyor!

Bursaspor altyapısından yetişen ve takım kaptanlığına kadar yükselen Emirhan Aydoğan bu yıl sahi içi performansından çok saha dışı konularla gündemde yer bulur hale geldi.

Geçen sezon TFF 1. Lig'in en değerli oyuncusu seçilen 24 yaşındaki krampon ligde ve kupada toplam 32 maça çıkarken, 7 gol 4 asistlik performans ortaya koymuştu. Bu yıl takımın birinci kaptanı olan Emirhan Aydoğan bir türlü beklentileri karşılayamadı.

DENİZLİSPOR DEPLASMANINDA YOK

İlk 11'in vazgeçilmezi olan Emirhan gözden düşünce kendisini yedekler arasında buldu. Bu sezon ligde 11 müsabakada görev alan kaptan 6 maçta ilk 11'de maça başlarken bunların sadece 3'ünde 90 dakika sahada kaldı. Denizli deplasmanına götürülmeyen Emirhan oynadığı son 5 maçta sadece 96 dakika süre aldı. Devre arasında takımdan ayrılması konuşulan 24 yaşındaki futbolcunun geleceği merakla bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.