Hava Durumu

Bursaspor'da flaş ayrılık

Yeşil Bursa’da Teknik Direktör Ahmet Suphi Evke ile yollar ayrılırken yerine U19 Takımı Antrenörü ve Yeşil Bursa Altyapı Koordinatörü Algun Erdem’in getirilmesine karar verildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2016 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2016 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da flaş ayrılık
Samet AYGÜÇ'ün haberi...

Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta mücadele eden Bursaspor Pilot Takımı Yeşil Bursa’da şok bir gelişme yaşandı. Yeşil Beyazlı kulüpte hafta sonu deplasmanda Kızılcabölükspor’a karşı alınan 1-0’lık yenilgiyle Play-off Turu’na katılma şansının kaybedilmesinin ardından Teknik Direktör Ahmet Suphi Evke ile yollar ayrıldı. Evke’nin yerine ise Yeşil Bursa Altyapı Koordinatörü ve U19 Takımı Antrenörü Algun Erdem getirildi. Dün akşam saatlerinde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından her iki teknik adama da alınan karar tebliğ edildi.

GÜVENİ SÜRDÜRECEĞİZ

Göreve getirilen Algun Erdem, yeni takımıyla ilk çalışmasını bugün saat 17.00’de yapacak. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Algun Erdem, sadece “Yönetim Kurulumuza güvenleri için teşekkür ederim” demekle yetindi. Yeşil Bursa’nın Mali Asbaşkanı Adil Bayraktar yaptığı açıklamada, “Yönetim kurulumuz böyle bir karar aldı. Ligde iki maçımız kaldı. Yarından (bugün) itibaren Algun Hoca göreve başlayacak. Şu an zaten U19 Takımı antrenörümüz ve altyapı koordinatörümüz olarak görev yapıyor. Sezon sonunda tekrar oturup görüşeceğiz. Teknik direktör arayışımız olacak ama önceliğimiz Algun Erdem’den yana” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.