Hava Durumu

Futbolcular istedi, af çıktı

Kadro dışı bırakılan Sercan Yıldırım ve Deniz Yılmaz'ın cezaları sona erdi. Teknik direktör Mutlu Topçu, kararı açıklarken, "Kaptanlarla görüştük. Cezanın kaldırılmasını istediler. Biz de bunu kabul ettik" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Futbolcular istedi, af çıktı

Bursaspor'da Kayserispor maçının hemen sonrasında yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılan Deniz Yılmaz ve Sercan Yıldırım'a af çıktı. İki futbolcu da takımın dün yaptığı antrenmana katıldı. Konuyla ilgili açıklama ise teknik direktör Mutlu Topçu'dan geldi. Her iki futbolcunun affedilmesini futbolcuların istediğini belirten Topçu düzenlediği basın toplantısında af kararının perde arkasını anlattı.

Mutlu Topçu, "Kaptanlarla görüştüm. Onlarla yemek yedim. Bu yemeğin sonucunda bu takımın şu anda birlik ve beraberliğe çok ihtiyacı olduğunu, dolayısıyla böyle bir beraberliğin takımı daha yukarı taşıyacağı kanaatine vardık. Kaptanların bu konuşması beni çok etkiledi. Bu futbolcuların bizim aramızda olması çok önemli" ifadelerini kullandı.

HAK EDEN OYNAYACAK

Mutlu Topçu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Zaman zaman böyle şeyler takımlarda yaşanıyor. Bizimkisi kısa sürdü. Oyuncu arkadaşlarımızın da gerekli dersi çıkardıklarını düşünüyoruz. Kendilerine tekrar 'hoş geldin' diyoruz."

Mutlu Topçu yaşanan bu gelişmenin takıma olumlu yansıyacağına inandığını da belirterek, "Takımdaşlık adına önemli bir adım. Ben inanıyorum ki Kasımpaşa maçı öncesi bu gelişme bizim açımızdan çok önemli bir güç olacaktır. İnşallah daha iyi çalışıp tekrar o formayı alırlar. Daha önce söylediğim gibi bu takımda herkes şunu bilecek: Hak eden, formayı en iyi şekilde terleten, oynadığı zaman çıkarken bile Bursaspor'a yakışır bir şeklide davranışta bulunan, mücadele eden futbolcular bu formayı giyecek diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.