Hava Durumu

Bursaspor'da formanın arkasında yine Uludağ yazacak!

Bursaspor'da yıllardır süren gelenek değişmedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2019 17:40
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2019 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da formanın arkasında yine Uludağ yazacak!

HABER | Tolga ÖZTAŞ

Yeşil Beyazlı futbolcuların bu sezon giyecekleri formaların arkasında yine geçmişte olduğu gibi Bursa'nın köklü içecek firması Uludağ yazacak. Uludağ İçecek AŞ ile Bursaspor Kulübü arasında forma sırt sponsorluğu protokolü imzalandı.

BİZ AİLEDEN BURSASPORLUYUZ

Bursaspor'da gelenek bozulmadı. Yeşil Beyazlı futbolcuların önümüzdeki sezon TFF birinci lig maçlarında giyecekleri formaların arkasında yine ismi Bursa'yla özdeşleşmiş, köklü içecek markası Uludağ yazacak. Bursaspor Kulübü ile Uludağ İçecek AŞ. arasında bir yıllık forma sırt sponsorluğu anlaşması imzalandı. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'ndeki imza törenine Bursaspor yönetiminin yanı sıra Uludağ İçecek AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl ve Uludağ İçecek AŞ. İcra Kurulu Başkanı Mete Öz katıldı. Uzun süren bir geleneği sürdürdüklerini belirten Uludağ AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl, "Biz çocukluktan beri aile olarak Bursasporluyuz. Atatürk Stadında büyüdük. Önemli olan kurumların, taraftarların, şirketlerin Bursaspor'un yanında olması" diye konuştu.

O ZAMAN DA UĞURLU GELMİŞTİ

Ömer Kızıl, "2000'den bu yana Bursaspor'un formasının arkasında iyi günde de kötü günde de biz olduk. Babamın yönetici olduğu dönemde kupa şampiyonu olurken Uludağ reklamı vardı. Abim Levent Kızıl başkanlığında 2. Lig şampiyonu olmuştuk. Yine Uludağ reklamı formanın üstündeydi." dedi. Törende söz alan Uludağ İçecek AŞ İcra Kurulu Başkanı Mete Öz de "2005-2006 sezonun da ben yöneticiydim. Hesaplar hacizliydi. Yayın geliri yoktu. Spor Totodan gelir vardı. Gençlik Spor ona el koymuştu. Merinos hesaplarıyla iş yaptık. Biz Uludağ firması olarak Bursaspor'un 30-40 yıldır arkasındayız. Son 20 yılda en fazla destek veren firmayız. Ekonomik krize karşın yine Bursaspor'un arkasında olmaktan gurur duyuyoruz. O zaman uğurlu gelmişti. İnşallah bu yıl uğurlu gelir Süper Lig'e çıkarız" dedi.

TEKSAS BURSA'NIN BİR MARKASI

Uludağ İçecek AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl, konuşmasında Yeşil Beyazlı taraftarlara da seslenerek, "Taraftar destek vermeli. Futbol en fazla ilgi çeken branş. Son dört yıla bakın cezalar nedeniyle Bursaspor Kulübü çok para ödedi. Teksas tribünü Türkiye'nin en yaratıcı taraftarı. Galatasaraylı Fenerbahçeli o kadar çok Teksas'ın içinde maç izlemek isteyen insan vardır ki. Keşke Teksas Tribünü tüm takımların taraftarlarına açılsa da onlar da Teksas'ın nasıl tezahürat yaptığını görse. Bence Bursaspor Bursa'nın en önemli markalarından biri ama Teksas da Bursa'nın bir markası. Bunun için de taraftar da kendisini olumlu yöne çekmeli. Bilet alıp takımlarının yanında olmalılar. Tribünleri doldurmalılar. Biz bilet alamayacak olan taraftarlara da yardımcı oluruz. Zaten şirketimizde yıllardır bunu yapıyoruz. " diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.