Hava Durumu

Bursaspor'da gidecekler belli oluyor

Fransız teknik adam, yönetime, takımda düşünmediği isimlerin listesini verecek. Paul Le Guen gençlerin yanı sıra Tomas Necid, Ricardo Faty, Boban Jovic, Sercan Yıldırım ve Sinan Bakış'a teşekkür ederek kendilerine kulüp bulmalarını isteyecek.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2017 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2017 08:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da gidecekler belli oluyor

Paul Le Guen bugün takımdan gitmesini istediği futbolcularını açıklayacak

YÖNETİME LİSTEYİ VERECEK

Bursaspor'da takımdan gönderilecek isimler bugün netliğe kavuşacak. Teknik direktör Paul Le Guen yönetime takımdan göndereceği oyuncularla ilgili listeyi verecek. Avusturya kampında oyuncularını yakından izleme şansını yakalayan Fransız çalıştırıcı teknik heyeti ile yaptığı toplantıda son kararını verdi. Buna göre bazı oyuncular antrenmanlara çıkmayacak, bazıları ise antrenmanlara katılmalarına rağmen U21 Takımı'nda forma giyecek.

TOMAS NECID İLK SIRADA

Paul Lu Guen'in ismini çizdiği oyuncuların başında Tomas Necid geliyor. Çek kramponun menajerine kendisine kulüp bulması söylenecek. Geldiği ilk gün sistemine uymadığı gerekçesiyle gönderilmesini istediği Ricardo Faty de kadroda olmayacak. Sercan Yıldırım ve Sinan Bakış da Le Guen tarafından istenmeyen diğer kramponlar. Her iki futbolcu için gelecek teklifler değerlendirilecek. Sinan Bakış'ın kiralık gitmesi daha ağırlık basıyor.

GENÇLER KİRALANACAK

Genç kramponlardan Emirhan Aydoğan Yeşil Bursa'ya gönderilecek. Altyapıdan kadroya alınan Yusuf ya kiralık verilecek ya da U21 Takımı ile maçlara çıkacak. Ozan Can Kökçü sezon içinde A Takım'ın antrenmanlarına alınacak, ancak o da U21 Takım'da oynayacak. Pascal'ı A Takım'da tutacak Le guen Berat Jonathan Ustabaşı'nın takımda kalmasını istedi. Boban Jovic de ya bonservisiyle ya da kiralık olarak takımdan gönderilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.