Hava Durumu

Bursaspor'da Göztepe maçı öncesi zorlu süreç

Paul Le Guen Göztepe maçında sahaya süreceği 11'i şekillendirmek için adeta bilmece çözüyor. Kritik mevkilerde yaşanan eksiklikler deneyimli teknik adamı fazlasıyla zorluyor. Fransız teknik adam yardımcılarıyla toplantı üstüne toplantı yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2017 07:59
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2017 07:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Göztepe maçı öncesi zorlu süreç

Haber/Tolga Öztaş

Fransız teknik adam cezalı ve sakat oyuncular nedeniyle Göztepe maçı öncesi kadro oluşturmaya çalışıyor.

ÖNEMLİ EKSİKLER VAR

Bursaspor'da Göztepe maçının öncesinde teknik direktör Paul Le Guen tam anlamıyla birçok bilinmeyenli denklem çözüyor. Fransız çalıştırıcı kritik mücadele öncesi takımdaki eksikliklerin sıkıntısını fazlasıyla hissediyor. Son maçlarda oynayan düzenli kadronun önemli isimleri Göztepe karşısında forma giyemeyecek. Titi cezası, Agu da sakatlığı nedeniyle cumartesi günü sahaya çıkamayacak. Badu'nun tedbir amaçlı dinlendirilmesi de kafalarda soru işareti bıraktı. Avustralya Milli Takımı'ndan maçtan 30 saat önce Bursa'ya dönecek Aziz Behich'in yorgunluğu yaşanan sıkıntıya tuz biber ekti.

ÖZLÜCE'DE ÜS KURDU

Bu ciddi tablo ile karşı karşıya kalan Paul Le Guen Göztepe maçında sahaya süreceği 11'i şekillendirmek için yoğun mesai harcıyor. Özlüce Tesisleri'nde teknik heyet arasında düzenli olarak 'Hangi oyuncudan daha fazla verim alınabilir' temalı toplantı yapılıyor. Sol stoper için iki alternatif var. Genç Rüştü Hanlı ve Faty bu bölgede düşünülebilecek isimler. Faty aynı zamanda Agu'nun alternatifi olarak da görülüyor. Badu'nun olası oynama durumu karşısında ise Jorquera'nın ilk 11'de sahaya çıkma ihtimali doğdu. Aziz Behich'in durumuyla ilgili karar ise oyuncuyla yapılacak görüşme sonrasında verilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.