Hava Durumu

Bursaspor'da gündem maddeleri:

'Biletler bugün satışta, Sow dönüyor, İdmana çıkmazsa ceza uygulanacak...' İşte Bursaspor'un gündem maddeleri:

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2018 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2018 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da gündem maddeleri:

Biletler bugün satışta

Bursaspor'un 18 Şubat Pazar günü saat 13.30'da Timsah Arena'da Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın biletleri bugün satışa çıkacak. Kritik mücadelenin bilet fiyatları 20 ila 200 TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkacak. Misafir tribünün bilet fiyatı 26 TL olarak açıklandı. PFDK'nın Beşiktaş maçı sonrası Bursaspor'a verdiği ceza nedeniyle o karşılaşmayı Güney Kale Arkası 123, 124, 125, 126, Kuzey Kale Arkası 109, 110, Maraton Üst 216 ve Maraton Alt 115, 116, 117 ile 118'inci bloklardan giriş yaparak izleyen taraftarlar bloke nedeniyle tribünden izleyemeyecek.

SOW DÖNÜYOR

Bursaspor'da Beşiktaş ve Akhisarspor maçlarında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Moussa Sow'un Katar'a kontrole gittiği açıklandı. Senegalli futbolcuyu Katar'a teknik direktör Paul Le Guen'in Fransa'dan beraberinde getirdiği fizyoterapist Joel Le Hir'in yönlendirdiği bildirildi. Paul Le Guen'den özel izin alan Moussa Sow'un Yeni Malatyaspor maçında da forma giyemeyeceği açıklanırken, tecrübeli futbolcunun Galatasaray maçında forma giyme ihtimalinin bulunduğu kaydedildi. Bu arada Bursaspor yönetiminin Moussa Sow'a yapılan anlaşma gereği şu ana kadar bir ödeme yapmadığı ve aylık 160 bin Euro tutan ilk taksitinin bu ay içinde hesabına yatırılacağı öğrenildi.

İDMANA ÇIKMAZSA CEZA UYGULANACAK

Teknik direktör Paul Le Guen'in kadroda düşünmemesi üzerine kendisine kulüp bulması söylenen ancak transfer döneminde takımdan ayrılmayan Merter Yüce Vakıfköy Tesisleri'nde çalışmalarını tek başına sürdürüyor. Başkan Ali Ay'la ödeme konusunda restleşen ve bu nedenle iplerin gerildiği tecrübeli futbolcu için her gün tespit yapılıyor. Merter Yüce'ye antrenmana çıkmadığı gün olduğu takdirde ceza
uygulanacak.

JORQUERA ÜLKESİNE GİTTİ

Bursaspor'da geçirdiği bel fıtığı ameliyatı sonrası tedavi süreci uzayan ve bu nedenle ligin ikinci yarısında lisansı çıkarılmayan Cristobal Jorquera ülkesine döndü. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Şilili futbolcunun yönetimin verdiği özel izinle bir süre ülkesinde kalacağı daha sonra da yeniden Bursa'ya döneceği bildirildi. Yönetim Cristobal Jorquera'ya sezon sonunda yeni mukavele teklif etmeye hazırlanıyor.

SERCAN TEDAVİYE GELİYOR

Sakatlığı nedeniyle sahalardan yaklaşık 6 ay uzak kalacak Sercan Yıldırım'ın her gün tedavi için Özlüce Tesisleri'ne geldiği bildirildi. Tecrübeli futbolcunun nisan ayından itibarençalışmaya başlayacağı açıklanırken, sezonun son birkaç maçında oynayıp oynamayacağı tedaviye vereceği yanıta göre netlik kazanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.