Hava Durumu

Bursaspor'da gündem yine Twuması

23 yaşındaki Patrick Twumasi için Bursaspor, Kazak ekibi ile sezon başında anlaşma sağlayamamıştı. Menajerler Yeşil Beyazlı kulübün kapısını bir kez daha çaldı. Bursaspor resmi teklif istedi, 'Şartlarda anlaşırsak neden olmasın' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2017 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2017 08:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da gündem yine Twuması

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

Bursaspor'da sezon başında ismi transfer gündeminde yer alan Patrick Twumasi yeniden Yeşil Beyazlı kulübün radarına girdi. Astana'da başarılı bir sezonu geride bırakan ve hem Kazakistan Ligi hem de Avrupa Kupaları'nda etkili bir performans sergileyen Ganalı futbolcu için menajerler Bursaspor'un kapısını bir kez daha çaldı. Sezon başında Astana Kulübü ile anlaşma zemini bulamayan Bursaspor'a menajerlerin "İsterseniz yeniden Patrick Twumasi için gerekli girişimleri başlatabiliriz" dediği öğrenildi. Bursaspor'un 23 yaşındaki futbolcu hakkındaki bu sıcak gelişmeye yanıtı tıpkı Al Ahli'den ayrılmaya çalışan eski Fenerbahçeli Moussa Sow'daki gibi oldu.

Konuyla ilgili Bursa Hakimiyet'e konuşan Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Parlakay, Patrick Twumasi'yle yaşanan gelişmeyi doğruladı. Parlakay, "Evet, Twumasi'yi menajerler önerdi. Biz de tıpkı Moussa Sow'daki gibi resmi bir teklif istedik. Patrick Twumasi için Astana ile sezon başında anlaşamamıştık ama şimdiki duruma bakacağız. Ortaya çıkacak rakamlar önemli" diye konuştu. Moussa Sow'un Al Ahli'de yıllık 4 milyon Euro'ya oynadığını hatırlatan Hasan Parlakay, "Menajerlerle yaptığımız telefon görüşmesinde oyuncunun Dünya Kupası öncesi oynayacağı bir takıma gitmek istediği yönünde bilgi aldık. Ücretinde ne kadar indirime gidecek göreceğiz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.