Hava Durumu

Bursaspor'da güven veren üçlü!

Bursaspor altyapısının ürünü Okan Kocuk, Muhammed Şengezer ve Ataberk Dadakdeniz gelecek için güven aşılıyor. Üç genç eldiven de kaleye geçmek için adeta birbiriyle yarışıyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2019 08:04
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2019 08:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da güven veren üçlü!

Bursaspor'da Harun Tekin'in ayrılışının ardından kaleyi koruyan Okan Kocuk ve Muhammed Şengezer ilk yarıdaki performanslarıyla güven verdi. Yeşil Beyazlılar, henüz yaşları genç olan bu iki kaleciyle uzun yıllar devam etmenin planlarını yapıyor. Sırada Ataberk Dadakdeniz de bekliyor. Üç kalecinin de ortak özelliği Yeşil Beyazlı Takım'ın altyapısından yetişmiş olması. Okan Kocuk, ilk yarıda 12 maçta forma giyerken kalesinde ise 11 gol gördü. Bu maçlarda kalesine isabet eden 36 şutta ise 23 yaşındaki eldiven 25 başarılı kurtarışa imza attı. Ancak Erzurumspor ve Antalyaspor karşılaşmalarında performansı eleştirilen Okan Kocuk'un yerine Samet Aybaba kaleyi Muhammed Şengezer'e devretti.

ŞİMDİ SIRA MUHAMMED'İN

Ligin ilk yarısının son 2 maçında şans bulan 21 yaşındaki Muhammed Şengezer ise kupa maçıyla da birlikte kalesine isabet eden 6 şuttan 3'ünde gole engel olamadı. Ancak gösterdiği performansla umut vaat eden Şengezer, kale için forma savaşını da kuvvetlendirdi. Geçtiğimiz sezon da Harun Tekin'in arkasında yedek bekleyen genç eldiven, lig ve kupada forma giydiği 8 maçta ise kalesinde toplamda 3 gol görmüştü. Bu sezon ligin ilk yarısında 17 gole engel olamayan Bursaspor, 2 sezon sonra en az gol yediği devreyi kapatmış oldu. Teknik direktör Samet Aybaba üçüncü kaleci Ataberk Dadakdeniz'in de bulunması sebebiyle bundan sonraki yıllarda da kaleyi bu 3 genç oyuncuya teslim etmek istiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.