Hava Durumu

Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı

Adanaspor yenilgisi sonrası Bursaspor'da yönetim olağanüstü toplandı. Toplantıda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı. Yeni teknik direktör adayları arasında Tayfun Korkut ilk sırada yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2017 22:23
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2017 22:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hamzaoğlu ile yollar ayrıldı

Bursaspor'da Hamza Hamzaoğlu dönemi sona erdi. Ertuğrul Sağlam'ın ardından 17 Aralık 2015'te göreve getirilen genç teknik adamın Adanaspor yenilgisinin ardından Yeşil Beyazlı kulüple yolları ayrıldı. Karşılaşmanın hemen sonrasında yönetim Özlüce Tesisleri'nde olağanüstü toplanırken, Hamza Hamzoğlu'nun durumunu ele aldı. Yapılan değerlendirme sonrasında üst üste alınan başarısız sonuçlar üzerine, Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrıldığı açıklandı. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, "17 Aralık 2015 tarihinden bu yana A Takım Teknik Direktörlük görevini sürdüren Sn. Hamza Hamzaoğlu ve ekibiyle yollarımızı ayırmış bulunmaktayız" denildi.

İLK SIRADA TAYFUN KORKUT

Ali Ay başkanlığındaki Bursaspor yönetimi yaptığı toplantıda yeni teknik direktörün kim olacağını masaya yatırırken, takımın Süper Lig'i tanıyan yerli bir teknik adama emanet edilmesi fikri ağır bastı. Adaylar arasında ön plana çıkan isim Tayfun Korkut oldu. Samet Aybaba, İsmail Ertekin, Mutlu Topçu, Mehmet Özdilek diğer adaylar olarak belirlendi. Tayfun Korkut göreve getirilirse yönetim Adnan Örnek'i de A Takım kadrosuna dahil etmeyi planlıyor. Ümraniyespor maçında da takımı Adnan Örnek'in sahaya çıkarması bekleniyor. Toplantıda Süper Lig'i tanıyan yabancı teknik direktörler Shota Arveladze ile Roberto Carlos'un da adı geçti.

50 MAÇA ÇIKTI

17 Aralık 2015 tarihinde Bursaspor'un başına geçen Hamza Hamzaoğlu geride kalan bir yıllık sürede Yeşil Beyazlı takımın başında 50 maça çıktı. Hamzaoğlu'nun görev yaptığı karşılaşmalarda Timsah, Süper Lig'de 16 galibiyet, 8 beraberlik, 13 yenilgi alırken, Türkiye Kupası'ndaki karşılaşmalarda Bursaspor, 13 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet gördü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.