Hava Durumu

Bursaspor’da Harun Tekin salonda çalıştı

Bursaspor, ligin 11. haftasında karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde yapılan antrenmanla sürdürdü. A Milli Takım'dan dönen kaleci Harun Tekin, salonda özel çalışma yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2016 20:38
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2016 20:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor’da Harun Tekin salonda çalıştı
Spor Toto Süper Ligin 11. haftasında 19 Kasım Cumartesi günü saat 16.00’da Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, bu maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından bugün yapılan tek çalışma ile başladı.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yapılan yeni haftanın ilk çalışmasında yeşil-beyazlı futbolcular saha içerisinde yapılan mini toplantının ardından ısınma koşuları yaptı. Daha sonra 5’e 2 pas pres yapan futbolcular, çalışmayı çift kale maçla tamamladı.

Sivok dönmedi

Çek Cumhuriyeti Milli Takımı’nda yer alan tecrübeli defans oyuncusu Tomas Sivok, henüz dönmezken, sakatlığı süren Şilili oyuncu Jorquera ise düz koşu ile antrenmanı tamamladı. Tedavisi süren isimlerden Emre Taşdemir de çalışmanın bir bölümünde takıma dahil oldu, daha sonra özel antrenman yaptı.

Harun salonda çalıştı

A Milli Takım kampından dönen kaleci Harun Tekin, salonda özel çalışma yaptı. Öte yandan Uludağ Üniversitesi Matematik Bölümü öğrencileri, antrenman öncesi yeşil-beyazlı futbolcularla bir araya geldi.

Serdar’ın MR’ı çarşamba günü çekilecek

Bursaspor’da geçen hafta sonu yapılan maçta sakatlanan Serdar Kurtuluş’un diz MR’ının ödemin dağılmaması sebebiyle çarşamba günü çekileceği ve durumunun netlik kazanacağını bildirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.