Hava Durumu

Bursaspor'da hasret bitecek!

Muhammed Şengezer, Ertuğrul Ersoy, Rüştü Hanlı ve Kubilay Kanatsızkuş, Ziraat Türkiye Kupası'nı Bursa'ya getirmek istediklerini açıklayarak, 'Bursa'nın kupa hasretini bitireceğiz' dediler.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2017 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2017 08:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da hasret bitecek!

Haber/Tolga Öztaş

Timsah'ın öne çıkmaya başlayan genç yıldızları, Adana yolculuğu öncesi kupayı kazanmak istediklerini söyledi.

SAĞLAM İLERLİYORUZ

Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün Adanaspor'un konuğu olacak Bursaspor'un genç isimlerinden Ertuğrul Ersoy, Kubilay Kanatsızkuş, Muhammed Şengezer ve Rüştü Hanlı kupayı Bursa'ya getirmek istiyor. 3-5-2 sistemi sonrası ön plana çıkan ve ilk 11'in değişmez isimlerinden olan Ertuğrul Ersoy, 'Son maçlarda yenilmeyen bir takımız. Formumuzun zirvesindeyiz. 17 yaşında Atatürk Stadı'nda kupada final oynamıştım ve kaybetmiştik. Bu içimde bir acı. Bu kupayı Bursa'ya getirmeyi çok istiyorum. Sağlam ilerliyoruz. Adanaspor iyi bir rakip. Hafife alınacak bir takım değil. İnşallah bu senenin sonunda hayalimizi gerçekleştiririz' diye konuştu.

AVANTAJLI DÖNMELİYİZ

Karabük maçı öncesi Harun Tekin'in şok sakatlığı nedeniyle ilk kez Süper Lig maçına çıkan ve iyi bir performans gösteren Muhammed Şengezer de, 'Adanaspor'a karşı dikkatli olmak zorundayız. İyi takım. Yenip rövanşa rahat çıkmak istiyoruz. Karabükspor maçının heyecanı hâlâ üzerimde' derken Rüştü Hanlı ise, 'Adana'dan güzel bir skorla dönmek istiyoruz. Finale gitmek ve kupayı kazanmayı istiyoruz. Elimizden geleni yapacağız. Yılların kupa hasretini bitirme amacındayız' şeklinde konuştu.

KENDİME GÜVENİYORUM

Geçen sezon bir çok maçta takımın gol yükünü çeken ancak bu sezon fazla forma şansı bulamayan Kubilay Kanatsızkuş ise bu tür maçların yedek isimler için şans olduğunu söyledi. Genç forvet, 'Kupada neden final oynamayalım? Neden kupayı müzemize götürmeyelim? Bunun için önümüzde bir Adanaspor engeli var. Bizim gibi ligde az şans bulan futbolcular için bu tür maçlar her zaman önemlidir. Hazır olduğumuzu ispat etmeliyiz. Ben kendime güveniyorum. İyi bir skorla dönmek istiyoruz' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.