Hava Durumu

Bursaspor'da hedef mutlak 3 puan

Paul Le Guen'in öğrencileri bu akşam Igor Tudor yönetimindeki Galatasaray'ı ağırlayacak. Nefeslerin tutulacağı maç saat 19.30'da başlayacak. Bein Sports 1'den ekranlara gelecek maçta Bursaspor'un tek hedefi galibiyet.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2017 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2017 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da hedef mutlak 3 puan

Camia kenetlendi, taraftar üstüne düşeni yaptı, söz sırası artık futbolcularda

İKİ FORMDA TAKIM

Bursaspor Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray'ı konuk edecek. Son haftalarda ligde ve kupada aldığı galibiyetlerle üst sıralara doğru tırmanışa geçen Yeşil Beyazlılar bu sezona hızlı bir giriş yapan rakibi karşısında galibiyet arayacak. Saat 19.30'da başlayacak ve Bein Sports1'den yayınlanacak mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok, Süleyman Özay yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mustafa Ömeroğlu olacak.

GÖZDAĞI VERECEK

Teknik direktör Paul Le Guen hafta boyunca futbolcuların zorlu maça konsantre olmaları için yoğun uğraş verdi. Hesaplarını galibiyet üzerine kuran Yeşil Beyazlılarda Fransız teknik adam düzenlediği basın toplantısında da takımına güvendiğini 'Galatasaray favori olarak gösterilebilir ama biz de iyi bir takımız' sözleriyle dile getirdi. Bursaspor bu maçı kazanarak hem üst sıralardan kopmamayı hem de alacağı galibiyetle diğer rakiplerine de gözdağı vermeyi amaçlıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.