Hava Durumu

Bursaspor'da hedef yerli sağbek

Bursaspor Barış Yardımcı'yı zorlayacak, alternatif bir sağbek arayışı içinde. Douglas'ın Banfica'ya gitmesiyle ibre yerli oyunculara döndü. Listenin ilk sırasında adı Beşiktaş'la anılan ve daha önce de gündemde olan Gençlerbirliği'nden Ahmet Oğuz var.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2017 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2017 10:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da hedef yerli sağbek

Kimin ismi gündeme geldiyse olmadı, Timsah'ın girişimleri hep sonuçsuz kaldı

DEMİNİ ALMIŞ ÇAY GİBİ

Bursaspor'da sağbek konusunda büyük bir kriz yaşanıyor. Bu mevki için Yeşil Beyazlı takımdaki tek isim Barış Yardımcı. Avusturya kampı ve hazırlık maçlarında performansını beklenen seviyeye çıkaramayan tecrübeli futbolcu demini alan çay misali şu an yerine tam anlamıyla adapte olmuş durumda. Ancak kadroda Barış'ın yerine oyuna girecek ve onu forma savaşında zorlayacak alternatifin olmaması başta teknik direktör Paul Le Guen olmak üzere yönetimi de kara kara düşündürüyor. Sağbek için kısmi alternatif olarak Ertuğrul Ersoy ön plana çıkıyor.

BEŞİKTAŞ'LA REKABET

Son olarak Douglas'ın Benfica'ya gitmesi Bursaspor'u bu mevki için yerli bir oyuncu arayışına itti. Fenerbahçeli Şener Özbayraklı yüksek maliyeti nedeniyle sadece düşünce aşamasında kaldı. Girişimde bulunulan Gençlerbirliği'nden Ahmet Oğuz'un yüksek maliyeti Bursaspor'u zorluyor. Kulübüyle sözleşmesini 2021'e kadar uzatan Ahmet Oğuz'a Beşiktaş da talip oldu. Ancak Bursaspor Başkent ekibinin bonservisine 1,5 milyon Euro istediği tecrübeli sağbekin peşini henüz bırakmış değil. Bu transfer için yeniden kapı çalınacak ve pazarlık yapılacak.

STANCU DEVREYE GİRDİ

Gençberliği'nde beraber oynayan Stancu'nun eski takım arkadaşı Ahmet Oğuz'u Bursaspor'a transferi konusunda ikna etmeye çalıştığı bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.