Hava Durumu

Bursaspor'da hüzünlü antrenman

BURSASPOR, sahasında oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü, yeşil beyazlı futbolcuların Başkan İbrahim Yazıcı’nın vefatı nedeniyle üzgün olduğu gözlendi, tesislerdeki kulüp bayrakları da yarıya indirildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2013 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2013 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da hüzünlü antrenman

Başkan İbrahim Yazıcı'nın vefatı nedeniyle Spor Toto Süper Lig'in 33'üncü haftasında oynayacağı maç için salı günü antrenman yapmayan yeşil beyazlı ekip, bugün Özlüce Tesisleri'nde çalıştı. Teknik direktör Hikmet Karaman, antrenmandan önce futbolcularıyla saha içersinde kısa süre konuştu.

Antrenmanda futbolcuların moralsiz olduğu gözlendi. Yeşil beyazlı futbolcuların çalışma öncesi kendi aralarında da kısa bir konuşma yaptılar. Hikmet Karaman nezaretinde gerçekleştirilen antrenman ısınma koşularıyla başladı. Yeşil beyazlılar, daha sonra iki gruba ayrıldı. Bir grup minyatür kalelerde çalışırken, diğer grup ise yarı sahada çift kale maç yaptı.

Bursaspor'da sakatlığı bulunan Vederson salonda çalışmasını sürdürdü. Antrenmanı Teknik Menajer Süha Sidal ve Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat'ta takip etti.

SİYAH EŞORTMANLA ÇIKTILAR

Başkan İbrahim Yazıcı'nın vefatı nedeniyle Hikmet Karaman ve yardımcı antrenörler bugünkü antrenmana siyah eşortmanlarla çıktı. Hikmet Karaman'ın antrenman boyunca futbolcularına moral verdiği dikkati çekti.

Öte yandan, Başkan İbrahim Yazıcı'nın vefatı nedeniyle Bursaspor'un Özlüce Tesisleri girişinde bulunan yeşil beyazlı bayraklar da yarıya indirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.