Hava Durumu

Bursaspor'da ibre Larsen'e döndü!

Sağbek Bacary Sagna'dan olumsuz yanıt alan Bursaspor yeni arayışlara başladı. Teknik direktör Paul Le Guen Avusturya Wien formasını giyen Jens Stryger Larsen'i Altach ile oynadıkları ve 3-0 kaybettikleri maçta izledi. Fransız çalıştırıcı raporunu yönetime sunacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2017 07:34
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2017 07:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da ibre Larsen'e döndü!

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen dün sürpriz bir karara imza atarak kamptan ayrıldı ve kendisine sunulan bir oyuncuyu izlemek için 168 kilometrelik bir yol yaptı. Altach ile Avusturya Wien arasındaki sezonun ilk maçını beraberindeki heyetle birlikte izleyen Paul Le Guen Avusturya Wien formasını giyen sağbek Jens Stryger Larsen'i mercek altına aldı. Feldkirch'teki Cashpoint Arena'da oynanan maça 26 yaşındaki Danimarkalı sağbek ilk 11'de başladı, 90 dakika sahada kaldı.

SÖZLEŞMESİ 2018'DE BİTİYOR

Güncel piyasa değeri 1 milyon Euro olan Larsen'in kulübüyle sözleşmesi 2018'de sona erecek. Her iki ayağını da kullanabilen Danimarkalı krampon Avusturya Wien'den önce Bröndby ve Nordsjaelland formasını giydi. 11 yılık profesyonel kariyerinde toplam 234 maça çıkan tecrübeli krampon, 15 gol attı ve sadece bir kırmızı kart gördü. Son dört sezonu Avusturya Wien'de geçiren Jens Larsen, Danimarka Milli Takım formasını da 4 maçta giydi ve bir de gol atma başarısını gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.