Hava Durumu

Bursaspor'da ikinci Batalla dönemi

Yeşil Beyazlı takım Arjantinli yıldızına kavuştu. Bursaspor Kulübü Batalla’yla, 2,5 yıllık sözleşme yaptı. Taraftarın coşkusuyla gerçekleşen törende Pablo Martin Batalla, “Umarım son attığım imza bu olur” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2016 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2016 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da ikinci Batalla dönemi
2,5 YILLIK İMZALADI

Bursaspor’un Çin'in Beijing Guoan takımından transfer ettiği eski oyuncusu Pablo Martin Batalla, resmi sözleşmeye imza attı. Bursaspor basketbol takımının Ankara Orman Gençlik ile oynadığı maç öncesi TOFAŞ Spor Salonu’nda imza töreni düzenlendi. Binlerce taraftarın da yer aldığı imza töreninde Arjantinli futbolcu kendisini 2,5 yıllığına yeniden Bursasporlu yapan sözleşmeye imzaladı.

\\\\\\\"\\\\\\\"

BU SON İMZAM OLUR

İmzayı attıktan sonra taraftara seslenen Batalla, “Bugün benim için çok önemli bir gün. Uzun süredir hayalini kurduğum bir gün. Buraya kavuştuğum için çok mutluyum. Teşekkür etmek istediğim birkaç kişi var. Öncelikle Erkan Kamat'a teşekkür etmek istiyorum. Burada oynamam için çaba gösteren yeni başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Umarım son attığım imza bu olur” dedi.

\\\\\\\"\\\\\\\"

BİRİNCİ SEBEP SİZSİNİZ

Taraftarın ilgisinden çok memnun olduğunu söyleyen Batalla şöyle devam etti: “Burada olan ya da olmayan Bursaspor taraftarlarına çok teşekkür ediyorum. Döndüysem birinci sebebi sizsiniz. Bu sevginin karşılığını sahada vereceğim. Herkese çok teşekkür ederim” Arjantinli futbolcu daha sonra küçük basketbol toplarını taraftara attı. Tüm salonu gezen Batalla, gördüğü sevgi seli karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

\\\\\\\"\\\\\\\"

LİSANS YARIN ÇIKIYOR

Çin’le aradaki saat farkı Batalla’nın lisans işlemine engel oldu. Arjantinli yıldız için Bursaspor ve Beijing Guoan kulüplerinin karşılıklı anlaşmaya varmasına karşın Çin Futbol Federasyonu Türkiye Futbol Federasyonu’na transfer eşleşme onayını göndermedi. Saat farkı ve hafta sonu olması sebebiyle gecikme yaşandığından Batalla’nın lisansı yarın çıkacak. Pablo Martin Batalla önümüzdeki hafta Başakşehir ile oynanılacak maçta sahadaki yerini alabilecek. 

\\\\\\\"\\\\\\\"

Formayı giydi pozunu verdi

Bursaspor’un Arjantinli futbolcusu dün 18 numaralı formasını sırtına geçirdi. Atkısını da takan Pablo Martin Batalla daha sonra objektiflere gülümseyerek zafer pozunu verdi. Batalla’nın mütevazı tavırların yine herkesten alkış topladı. Tangocu’nun yüzünden tebessüm hiç eksik olmadı.

\\\\\\\"\\\\\\\"
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.