Hava Durumu

Bursaspor'da kaçan balık büyük oldu

Bursaspor altyapısından yetişen ve Yeşil Beyazlı kulüpte hiç oynamadan gönderi-len Mehmet Zeki Çelik, Mircea Lucescu'nun gözüne girdi. A Milli Takım'a yükselen genç futbolcu, şimdiden transfer döneminin gözdesi olma yolunda ilerliyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2018 07:50
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2018 07:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da kaçan balık büyük oldu

LUCESCU'NUN YENİ GÖZDESİ

Bursaspor'un altyapısından yetiştikten sonra Yeşil Beyazlı kulüpte 1 dakika bile süre almadan bedelsiz olarak İstanbulspor'a verilen Mehmet Zeki Çelik basamakları birer birer çıkıyor. Yeni takımıyla 5 yıllık sözleşme imzalayan genç futbolcu, Spor Toto 1.Lig'deki 27 maçta 2 gollük dikkat çeken performansıyla sağbek sıkıntısı yaşayan A Milli Futbol Takımımızın 23 Mart'ta İrlanda Cumhuriyeti ve 27 Mart'ta Karadağ ile yapılacak olan hazırlık maçlarının aday kadrosuna davet edildi. Mehmet Zeki şimdiden Mircea Lucescu'nun da gözüne girmeyi başardı.

YÜZDE 50'Sİ BURSASPOR'DA

İlk olarak 2015 sezonunda Bursaspor A Takımı ile idmanlara çıkan genç oyuncu 2015-2016 sezonunda Bursa Nilüferspor'a kiralanmıştı. Geri dönüşünde ise dönemin teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu tarafından kadroda düşünülmeyen 21 yaşındaki oyuncu 2 sezon sonra milli takım seviyesine kadar yükselmeyi başardı. yaklaşan transfer dönemi öncesi birçok takımın radarına giren Mehmet Zeki konusunda Bursaspor'un yaptığı tek olumlu hamle ise genç oyuncunun bir sonraki satışından gelecek bonservis bedelinin %50'lik kısmının Bursaspor'a ait olması.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.