Hava Durumu

Bursaspor'da kader günü!

Yeşil Beyazlı kulüp bugün Sebastien Frey'e ödeme yapmadığı takdirde FIFA'dan çok ağır ceza alma durumuyla karşılaşacak. 825 bin Euro'luk ödeme yapılırsa sorun ortadan kalkıyor. Aksi takdirde üç dönem transfer yasağı ve 6 puan silme cezası kapıda.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2019 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2019 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da kader günü!

KASADA PARA VARDI

Bursaspor'un kaderini belirleyecek gün geldi çattı. Yeşil Beyazlı formayı 2013-2015 sezonları arasında Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde toplam 37 kez giyen Fransız kaleci Sebastien Frey yıllardır süren alacak sorununu çözemediği için FIFA'ya başvurmuştu. Recep Bölükbaşı'nın başkanlığı döneminde kasada para olmasına karşın ödeme yapılmayan Sebastien Frey için FIFA'nın Bursaspor'a tanıdığı süre bugün dolacak. Mesut Mestan yönetimi gün içerisinde Frey'in hesabına belirlenen miktardaki parayı yatırmadığı takdirde belki de Bursaspor'un geleceği karanlığa bürünecek.

ÖDEME YAPILACAK MI?

Bursaspor'un Sebastien Frey'e ödemesi gereken asıl tutar 675 bin Euro'ydu. Ancak bu paranın üzerine 150 bin Euro'luk daha faiz ve mahkeme masraflarının eklendiği bildirildi. Sebastien Frey kendisine daha önce verilen sözler tutulmadığı için Bursaspor'un vadeli ödeme talebine olumlu yaklaşmadı. Bursaspor bugün ödemeyi yapmazsa tarihinin en ağır cezası ile karşı karşıya kalacak. FIFA'nın Bursaspor'a 3 dönem transfer yasağının yanı sıra 6 puan silme cezası verme ihtimali bulunuyor. Mesut Mestan'ın Frey'e yapılacak ödeme konusunda nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.