Hava Durumu

Bursaspor'da Karabük mesaisi başladı

Bursaspor, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Karabükspor maçının hazırlıklarına başladı. Antrenmana gelen Sivok'un oğlu ve kızı, çalışmaya neşe kattı.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2016 19:29
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2016 19:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da Karabük mesaisi başladı
Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Atiker Konyaspor'u 2-0 mağlup eden ve puanını 19'a yükselten yeşil-beyazlılar, 1 günlük iznin ardından bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarına başladı. Özlüce Tesisleri'nde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde yapılan antrenman yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman topla koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Yeşil-beyazlılar, daha sonra pas çalışması ve taktik çalışma yaptı.

Öte yandan tesislere gelen Çek defans oyuncusu Sivok'un oğlu ve kızı, antrenmana renk kattı.

Hamzaoğlu, John ile görüştü

Antrenmanın başında Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Hollandalı kanat oyuncusu Josua John ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Şamil Çinaz antrenmana katılmadı

Konyaspor maçında sakatlanan Merter Yüce ve sakatlığı bulunan Tomas Sivok takımdan ayrı çalışırken, topuğunda ağrısı bulunan Şamil Çınaz ise tedbir amaçlı dinlendirildi.

Faty 3. kez baba oldu

Yeşil-beyazlıların Senegalli orta saha oyuncusu Ricardo Faty, 3. kez baba olma sevinci yaşadı. Başarılı oyuncunun eşi Faty Hassna bugün Acıbadem Bursa Hastanesi'nde bir kız bebek dünyaya getirdi. Faty çifti üçüncü çocuklarına Nour Virginie ismini verdi. Deneyimli oyuncu, izinli olduğu için antrenmana da katılmadı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.