Hava Durumu

Bursaspor'da karar zamanı! İki Nijeryalı'dan biri...

Bursaspor yönetimi önemli bir karar aşamasına geldi. Fayda maliyet analizi yapan Yeşil Beyazlılar Olarenwaju Kayode ve Samuel Adegbenro arasında tercih yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2017 09:16
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2017 09:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da karar zamanı! İki Nijeryalı'dan biri...

SAVUNMA TAMAM AMA

Bursaspor yönetimi transferde birçok isme teklif götürürken artık son kararı verme aşamasına geldi. Şu ana kadar sadece savunmaya katkı yapan Yeşil Beyazlılar artık ofans hattını da şekillendirme durumunda. Bu bölge için düşünülen isimler kamuoyuna yansırken, Bursaspor yönetimi fayda maliyet analizi yapma durumunda kaldı. Olarenwaju Kayode ve Samuel Adegbenro arasında tercih yapacak Bursaspor yönetimi son kararını verecek ve o isim üzerinde yoğunlaşacak.

KARARI ALİ AY VERECEK

Avusturya Wien forması giyen Kayode için kulübü 3 milyon Euro bonservis istiyor. Bursaspor'un verdiği rakam ise 4 yıllık ödeme planına göre 2 milyon 400 bin Euro. Bu rakam 3 yıllık anlaşma olması halinde 2 milyon Euro olacak. Avusturya Wien'in nasıl bir yanıt vereceği merak konusu. Nijeryalı Samuel Adegbenro'nun maliyetinin 1 milyon 900 bin Euro olması bir adım öne çıkmasını sağlıyor. Bu konuda son kararı Paul Le Guen'le görüşecek Başkan Ali Ay verecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.