Hava Durumu

Bursaspor'da kongre günü

Bursaspor'da Mesut Mestan'ın tek başkan adayı olarak gireceği olağanüstü genel kurulda ilk oturum bugün yapılacak. Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 11.00'de başlayacak genel kurulun toplanması için 2247 üyenin haziruna imza atması gerekiyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2019 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2019 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'da kongre günü

TEK ADAY MESUT MESTAN

Bursaspor'un Süper Lig'e veda etmesiyle mevcut Başkan Ali Ay yönetiminin aldığı olağanüstü genel kurulda ilk oturum bugün yapılacak. Genel kurul saat 11.00'de Büyükşehir Belediye Stadı'nda başlayacak. Kongreye Mesut Mestan'ın başkan adayı olduğu tek liste ile gidilecek. Bursaspor'da toplam 5 bin 124 genel kurul üyesi bulunmakta. Bugün yapılacak genel kurulda oy kullanma hakkına sahip delege sayısı 4 bin 491 kişi. 633 üyenin oy kullanma hakkı bulunmuyor.

2247 ÜYENİN KATILIMI ŞART

Genel kurulun toplanabilmesi için toplam üye sayısının yarısından bir fazlası olan 2 bin 247 üyenin haziruna imza atması gerekiyor. Aksi takdirde genel kurulda çoğunluk sağlanamayacağından Bursaspor'un yeni başkanının seçileceği ikinci oturum 23 Haziran Pazar günü yine aynı yer ve saatte yapılacak. Olağanüstü genel kurulun ikinci oturumunda çoğunluğa bakılmayacak. İkinci oturumda 4 bin 499 üye o kullanma hakkına sahip olacak. 636 üye ise oy kullanamayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.